Bruma'dan Benfica'ya: Beşiktaş taraftarının sesinden kurtulamazsınız!

Beşiktaş maçında harika bir gole imza atan Bruma, Benfica'yı uyardı. Taraftarlara hayran olduğunu söyleyen Bruma, "Beşiktaş taraftarından kurtulamazsınız, asla susmazlar." dedi.

Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma, Beşiktaş taraftarlarına hayran kaldığını söyledi. Portekiz'in önde gelen spor gazetelerinden A Bola'ya konuşan Bruma, Benfica'nın Beşiktaş tribünlerinden kesinlikle etkileneceğini açıklarken, taraftarların çıkartacağı yüksek ses nedeniyle Portekiz kulübünü uyardı.

"TARAFTARLAR HİÇ SUSMAZ"

''Oh, Benfica kesinlikle taraftarlardan etkilenecek. O stada çıktığınızda ayaklarınız titriyor. Çıkardıkları sesten kaçamazsınız. Sanki kulaklık gibiler. O sesten kurtulamazsınız, susmuyorlar!'' diyen genç yıldız, Benfica'nın maçı kazanabileceğini, ama bunun oldukça zor olduğunu söyledi.

"%300 İLE OYNAMALARI GEREK"

Bruma, Beşiktaş'ın çok iyi bir takım olduğunu belirtirken, ''Benfica, tabii ki yenebilir. Maça çok iyi odaklanmanız gerekiyor. Beşiktaş, harika futbolculara sahip ve ne zaman, ne yapacakları belli olmuyor. Benfica, maçın her anında dikkatli olmak zorunda. Beşiktaş'a karşı kazanmak istiyorsanız %300 ile oynamanız gerekiyor.'' sözlerini kullandı.

Bruma'dan Benfica'ya: Beşiktaş taraftarının sesinden kurtulamazsınız! ile ilgili etiketler Beşiktaş Benfica Bruma
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.