Bruma kırmızı karttan yırttı! İşte eski hakemlerin yorumları

Galatasaray Alanya'yı farklı skorla geçerken mücadele 0-0 devam ettiği anlarda Bruma'nın bir hareketi kırmızı kart tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Bruma'nın faulünde kırmızı kart tartışması Galatasaraylı Bruma'nın Aytemiz Alanyaspor'un 9. dakikasında yaptığı hareket kırmızı kart tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Pozisyonun ardından sosyal medyada birçok futbolsever Bruma'nın rakibine yumruk attığını ve pozisyonun kırmızı kart olduğunu yazarken eski hakem Deniz Çoban da "Bruma'nın Garcia'ya yaptığı sadece sarı kart mı? Hiç kart göstermese; diyeceğim ki, hakem görmedi!" ifadelerini kullanarak sarı kartın yetersiz olduğunu öne sürdü.

Erman Toroğlu ise, "Ne teknik direktör, ne de futbolcu transfer edeceksin. Hakem transfer edeceksin. Bruma'nın pozisyonu kırmızı oğlu kırmızı. Boks maçları var, Orhan Ayhan anlatıyor. Acaba Bruma'yı nasıl anlatırdı?" ifadelerini kullandı.

Bruma kırmızı karttan yırttı! İşte eski hakemlerin yorumları ile ilgili etiketler Galatasaray Bruma kırmızı kart
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.