Brüksel Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ödül

2021 Brüksel Havalimanı Havacılık Ödülleri sahiplerini buldu. Brüksel Havalimanı, Türk Hava Yolları'na Kısa Mesafe Havayolu Ağı Geliştirme Ödülü verdi.

2021 Brüksel Havalimanı Havacılık Ödülleri sahiplerini buldu. 2021'de dakiklik ve performans, ağ geliştirme, güvenlik ve çevre alanlarında üstün başarı gösteren havayollarına 12 ödül verildi.

Türk Hava Yolları (THY), Kısa Mesafe Havayolu Ağı Geliştirme Ödülü'ne layık görüldü. Belçika Türk toplumuna hizmet etmek için yoğun bir uçuş programı yürüten THY, Antalya'ya ve Ankara'ya yeni uçuşlar başlatmıştı.

Brüksel Havalimanı'ndan yapılan açıklamada, "Arkadaşları ve aileleri yeniden bir araya getirmek, karantina ve seyahat yasaklarından sonra hiç olmadığı kadar önemliydi." ifadelerine yer verildi.

 

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.