Brother yazıcı bilgisayara nasıl bağlanır? Bilgisayara yazıcı bağlama!

Yazıcı ve bilgisayar arasındaki sorunsuz bağlantının önemli bir adımı olan yazıcı bağlama işlemleri arama motorlarında araştırılıyor. Bu bağlamda, 'Brother marka yazıcıyı bilgisayara nasıl bağlarım?' veya 'Brother yazıcıyı bilgisayara bağlama!' gibi konu başlıkları aratılıyor. Peki, Brother yazıcı bilgisayara nasıl bağlanır? İşte, bilgisayara yazıcı bağlama ayrıntıları hakkında araştırılanlar!

Brother yazıcınızı bilgisayarınıza entegre etmek için iki uygun seçeneğiniz bulunmaktadır. Yazıcıyı USB kablosu aracılığıyla doğrudan bilgisayarınıza bağlayabilir veya Wi-Fi üzerinden kablosuz bağlantıyı tercih edebilirsiniz. Peki, Brother yazıcı bilgisayara nasıl bağlanır? Bilgisayara yazıcı bağlama! Gelin hep beraber iki yöntemi de detaylı bir şekilde inceleyelim.

Brother yazıcı bilgisayara nasıl bağlanır? Bilgisayara yazıcı bağlama!

Brother yazıcı bilgisayara nasıl bağlanır?

USB ile yazıcı bağlama

Brother yazıcınızı bilgisayarınıza bağlamanın standart ve güvenilir bir yolu, bir USB kablosu kullanmaktır. Aşağıdaki adımları takip edin:

  1. USB A-B kablosunun dikdörtgen ucunu (Tip A), bilgisayarınızdaki USB bağlantı noktasına takın.
  2. Kare ucu (Tip B) yazıcınızın USB bağlantı noktasına takın. Bağlantı noktası genellikle yazıcının arka tarafında bulunsa da bazı modellerde farklı konumlandırılmış olabilir.
  3. Bağlandıktan sonra, yazıcı sürücüsünü yüklemek için bir uyarı alacaksınız.

 

Eğer alınmazsa, sürücüyü manuel olarak yüklemek için şu adımları izleyin:

a. Yazıcıyı açın. b. Bilgisayarınızda Brother'ın resmi web sitesine gidin ve yazıcı modelinizi bulun. c. Bilgisayarınızın işletim sistemini seçin ve Tam Sürücü ve Yazılım Paketi'ni indirin. d. Kullanıcı Lisans Anlaşması'nı kabul edin ve indirmeyi başlatın. e. Kurulum programını başlatın, lisans anlaşmasını kabul edin, bağlantı tipini seçin ve sürücü kurulumu için ekrandaki talimatları takip edin.

Wi-Fi ile yazıcı bağlama!

Brother yazıcınızı Wi-Fi'ye bağlamak özellikle birden fazla kullanıcısı olan evler için pratik bir seçenektir. Aşağıdaki adımları takip edin:

  1. Yazıcıyı Wi-Fi'ye bağlamak için yazıcının dokunmatik panelini, fiziksel Wi-Fi düğmesini veya GO düğmesini kullanın. Eğer yazıcınız destekliyorsa bir Ethernet kablosu da kullanabilirsiniz.
  2. Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra, aynı ağdaki tüm cihazlar yazıcıya erişebilir ve onu ekleyebilir.
  3. Bilgisayarınızda Windows Ayarları'na gidin > Yazıcılar ve Tarayıcılar.
  4. "Cihaz ekle" seçeneğine tıklayarak Brother yazıcınızı arayın ve ekleyin.
  5. USB yönteminde olduğu gibi, yazıcı sürücüsünü yüklemek için aynı adımları izleyin.

 

Bu adım adım talimatlar ile Brother yazıcınızı bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde bağlayabilir, baskı deneyimlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Brother yazıcı bilgisayara nasıl bağlanır? Bilgisayara yazıcı bağlama! ile ilgili etiketler bilgisayar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.