Britney Spears'a yıllar sonra iyi haber! Babası vasiliğinden çekileceğini duyurdu

Bir döneme damga vuran dünyaca pop şarkıcısı Britney Spears’ın babası Jamie Spears, nihayet kızının vasiliğinden çekilme kararı aldı. Jamie Spears, vasiliğinin askıya alınması için açılan davada mahkemeye kızının vasiliğinden çekilmeyi planladığını bildirdi. Santa Monica’da kendi iskelesi ve plajı olan 17 milyon dolarlık malikaneyi de Britney’nin parasıyla alan babaya tepki yağdı.

Dünya genelinde 100 milyondan fazla kayıt satarak tüm zamanların en çok satan müzik sanatçılarından biri olan 39 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, dansçı ve oyuncu Britney Spears, nihayet babası Jamie Spears'tan kurtuldu.


2008 yılında Britney Spears zihinsel sağlığından endişe duyularak hastaneye yatırılmış, malvarlığını, kariyerini ve kararlarını kontrol etmek üzere babasına vasilik verilmişti.


13 YIL BOYUNCA KIZININ PARASINI HARCADI


13 yıl boyunca kızının vasiliğini yapan Jamie Spears, milyonlarca doları etrafa saçtı. Kızına aylık sadece 7 bin dolar veren Jamie Spears, mahkemeye verdiği dilekçede, vasilikten alınması için herhangi bir neden bulunmadığını ancak Spears'ın malvarlığının adli denetimi gibi bekleyen birkaç konunun çözüme kavuşmasının ardından vasilikten ayrılacağını söyledi.



Britney Spears'a sevindiren haber! Babası vasiliğinden çekileceğini duyurdu

Jamie Spears'ın Los Angeles'ın en özel bölgelerinden Santa Monica'da 17 milyon dolara kendi plajı ve iskelesi olan bir malikane aldığı da ortaya çıktı. Britney Spears, 2008 yılında zihinsel sağlığından endişe duyularak hastaneye yatırılmış, malvarlığını, kariyerini ve kararlarını kontrol etmek üzere babasına vasilik verilmişti.

 Britney Spears'a sevindiren haber! Babası vasiliğinden çekileceğini duyurdu

'O ADAMIN KIZI OLMAK ÇOK ACI'

Britney Spears'ın avukatı Rosengart, "Bay Spears'in 13 yılda neler yaptığını biliyoruz" dedi.

Britney Spears'ın hukuk mücadelesini anlatan "Framing Britney Spears" belgeselinin ardından konu ABD kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve "Britney'e Özgürlük" kampanyasına hayranlarının yanı sıra ünlüler de destek vermişti.

VASİLİK NEDİR?

Vasi, vesayet makamının görevlendirmesi ile sorumlu olduğu kısıtlının kişiliğini, mal varlığını ve çıkarlarını korumakla görevlidir. Ayrıca hukuki işlemler durumunda kendisini temsil eder. Vasilik bir görevdir ve kısıtlı işlemlerini yapabilmek için atanan kişiye vasi denmektedir.

Britney Spears'a yıllar sonra iyi haber! Babası vasiliğinden çekileceğini duyurdu ile ilgili etiketler Britney Spears mahkeme Jamie Spears Santa Monica vasilik
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.