Britney Spears, yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti! Tekrar mental sorunlar yaşıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, babasının kontrolü altından çıkıp özgürlüğünü kazandığından beri bir yıldır kargaşa içinde. Spears, neden tekrar mental sağlığını kaybetti? İşte detaylar…

Britney Spears doksanlı yollarda, çıkardığı şarkılar ve müzik klipleriyle adeta dünyayı yerinden oynattı. Fakat 2023'e doğru hızlı bir şekilde ileri sardığımızda durum çok daha farklı.  Salı günü Instagram sayfasında yayınlanan son sosyal medya videosu, sanatçının refahıyla ilgili daha fazla endişeye yol açtı.

Klipte, hayranlarından hesabını kapatırsa polisi aramamalarını istemeden önce, alışılmadık bir aksanla konuşarak çeşitli elbiseler gösteriyor. Hayranlarının akıl sağlığı hakkında haklı olarak endişelenmesine neden olan sosyal medya içeriğinin çoğu gibi pek mantıklı değil. Önden gönderilerindeki çıplaklık ve aleni hamilelik kargaşasından sonra bu videoyu paylaşması akılları karıştırdı. Mahkeme geçtiğimiz yıl Spears’ı babasının kontrolünden çıkarmıştı, ünlü şarkıcı o zamandan beri zor bir yıl yaşıyor.

BRITNEY SPEARS, YILLAR SÜREN ESARETTEN SONRA BABASININ KONTROLÜNDEN ÇIKARILMIŞTI

Jamie Spears'ın, kızı ve mirası üzerindeki koruyuculuğu Kasım 2021'de sonlandırıldı. O zamandan beri 41 yaşındaki Britney, hayatı ve sosyal medya hesapları üzerinde tam kontrole sahip. On yıl susturulduktan sonra konuşmaya hevesli olan şarkıcı, ATM'den para çekmek veya şarap içmek gibi en küçük şeyleri bile bu kadar uzun süre yasaklandıktan sonra nasıl heyecan verici bulduğunu dünyaya anlatmak için hiç zaman kaybetmedi.

Ancak, zamanla Britney'nin gönderileri giderek daha pornografik ve düzensiz hale geldi. Düzenli olarak resim ve video paylaşıyor ve ardından siliyordu. En sonunda ise sayfasını tamamen kapattı.  Britney, hesabını tekrar açıp Şubat 2022'de Meksika'ya tatile gitti ve onlarca üstsüz pozunu paylaştı.

BRITNEY, EVLENDİKTEN KISA BİR SÜRE SONRA HAMİLE OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Britney Spears, yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti! Tekrar mental sorunlar yaşıyor

Nisan ayına gelindiğinde, Britney nihayet evlenebildiği 28 yaşındaki aktör Sam Asghari ile bir aile kurma hedefine ulaşmış gibi görünüyordu. Sam ile bir çocuk beklediklerini emoji dolu bir gönderi aracılığıyla duyurdu ve şöyle yazdı: "Zor çünkü hamileyken perinatal depresyon geçirdim. Bunun kesinlikle korkunç olduğunu söylemeliyim.” Ancak yaklaşık bir ay sonra Britney ve Sam'in umutları, bebeklerini kaybettiklerini doğruladıklarında suya düştü. Mayıs ayında yürek burkan bir açıklama şöyleydi: “Mucize bebeğimizi hamileliğin erken döneminde kaybettiğimizi en derin üzüntümüzle duyuruyoruz.

Britney, Haziran 2021'deki mahkeme mücadelesi sırasında 30 dakikalık bir savunmasında yaptığı açıklamayla şoke etmişti. Britney, babasının kontrolünde olduğu süreçte babası ve ekibinin zorla kendisine spiral taktırdıklarını açıklamıştı. Nihayet spiralden kurtuluğ çocuk sahibi olacağı süreçte bebeğini kaybetmesi onu bir kez daha kahretti.

Tüm bu iniş çıkışlardan sonra, Britney’in geçen Salı paylaştığı gönderi hayranlarını bir kez daha endişelendirdi. Britney, bu gönderinin üstüne bir açıklama yapmadı.

Britney Spears, yaptığı paylaşımla herkesi şoke etti! Tekrar mental sorunlar yaşıyor ile ilgili etiketler Britney Spears Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.