Brezilya'nın futbolcu fabrikası Santos, tarihinde ilk kez küme düştü! Taraftarlar ortalığı savaş alanına çevirdi

Brezilya'nun futbolcu fabrikası lakaplı kulübü Santos, tarihinde ilk kez küme düştü. Pele, Neymar, Diego Ribas, Rodrygo, Pepe gibi sayısız yıldız yetiştiren 111 yıllık çınar, ligin son haftasında sahasında mağlup olarak küme düştü. Taraftarlar hem statta hem de şehirde ortalığı adeta ateşe verdi.

1912 yılında kurulan Brezilya'nın köklü kulübü Santos, ligin son hafta maçında sahasında mağlup olarak tarihinde ilk kez küme düştü. Pele, Neymar, Rodrygo, Pepe ve ismini sayamayacağımız sayısız yıldızı yetiştiren 'futbolcu fabrikası' Santoz, tarihinde ilk kez küme düştü.

Santos taraftarları bu sonucun ardından ülkeyi savaş alanına çevirdi. Buldukları araçları yakıp, yıkan taraftarlar, Brezilya'yı birbirine kattı. Santos'un küme düşmesinin kesinleşmesinin ardından öfkelenen taraftarlar, stadyumlarını yaktı. Saha dışını da savaş alanına çeviren Santos taraftarları, yönetimlerini protesto etmek için kulüp binasının önüne gitti.

Brezilya'nın futbolcu fabrikası Santos, tarihinde ilk kez küme düştü! Taraftarlar ortalığı savaş alanına çevirdi

Santos, Sao Paulo ve Flamengo ile birlikte Brezilya Serie A'dan düşmeyen 3 takımdan biriydi.

Böylece bu ünvana sahip sadece Sao Paulo ve Flamengo takımları kalmış oldu.

Brezilya'nın futbolcu fabrikası Santos, tarihinde ilk kez küme düştü! Taraftarlar ortalığı savaş alanına çevirdi ile ilgili etiketler Brezilya futbol Neymar Pele
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.