Brezilya'nın eski Devlet Başkanı Bolsonaro, ABD'de hastaneye kaldırıldı

Alınan bilgiye göre, Brezilya'nın eski Devlet Başkanı Bolsonaro, ABD'de hastaneye kaldırıldı.

 Brezilya'nın eski Devlet Başkanı Bolsonaro, ABD'de hastaneye kaldırıldı.

ABD, BOLSONARO'NUN İADESİYLE İLGİLİ BREZİLYA'DAN RESMİ TALEP GELMEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Brezilya'dan, ABD'de bulunduğu iddia edilen eski Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro ile ilgili herhangi bir iade talebi iletilmediğini bildirmişti.

Sullivan, ABD'nin, Brezilya'da eski Devlet Başkanı Jair Bolsonaro destekçilerinden aşırı sağcı yüzlerce kişinin şiddet içeren eylemlerine karşın yeni Devlet Başkanı Luiz İnacio Lula da Silva'ya desteğini yinelemişti.

ABD'nin Florida eyaletinde bulunduğu iddia edilen Bolsonaro'nun ülkesine iade edilip edilmeyeceğine ilişkin sorular üzerine Sullivan, Bolsonaro ile direkt temasta olmadıkları için nerede olduğu hakkında kesin konuşamayacağını söylemişti.

Sullivan, diğer taraftan Brezilya hükümetinden Bolsonaro'nun iadesiyle ilgili henüz herhangi bir talep almadıklarını aktarmış; Bolsonaro'nun vize durumu hakkında ise, kendisinin değil Dışişleri Bakanlığının açıklama yapmasının doğru olacağını kaydetmişti. 

 

Brezilya'nın eski Devlet Başkanı Bolsonaro, ABD'de hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Brezilya
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.