Brezilyalı forvet Lourency Rodrigues bu yaz Göztepe'nin 6. transferi oldu

Göztepe, 2021-2022 sezonunun kadro yapılanması çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, çalışmalar kapsamında son olarak Portekiz’in Gil Vicente takımında forma giyen Brezilyalı kanat oyuncusu Lourency do Nascimento Rodrigues’i kadrosuna kattı. İzmir temsilcisi, 25 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Göztepe, daha önce anlaşmaya vardırğı Brezilyalı kanat oyuncusu Lourency do Nascimento Rodrigues ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. İzmir'in Sarı-Kırmızılı kulübü, son 2 sezondur Portekiz'in Gil Vicente takımında forma giyen 25 yaşındaki sambacı için bonservis ödemedi.

Brezilya'nın uçak kazasıyla hatırlanan köklü kulüplerinden Chapecoense'de yetişen Rodrigues Vila Nova ve Brasil-RS takımlarına kiralandıktan sonra Avrupa macerasına Portekiz'in Gil Vicente takımında başladı. Geçen sezon Portekiz Ligi'nde 34 maça çıkan ve 5 gol-1 asistlik skor katkısı sağlayan Rodrigues, her iki kanatta da oynayabiliyor.

Brezilyalı forvet Lourency Rodrigues bu yaz Göztepe'nin 6. transferi oldu

BU YAZ 6'NCI TRANSFER...

Sezona Afyon kampında hazırlanan teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki Göztepe, yaz transfer döneminde 6 futbolcuya imza attırdı. İlk olarak, geçen sezon kiralık oynayan Cherif Ndiaye'nin bonservisini Hırvatistan'ın Gorica kulübünden 1.2 milyon euroya alan Göztepe, ardından yeni isimleri kadrosuna kattı.

Tecrübeli stoper Alpaslan Öztürk'ü Galatasaray'a kaptıran İzmir ekibi Altınordu'dan Kahraman Demirtaş (27) ve Belçika'nın Gent takımından Boşnak stoper Dino Arslanagic'i (28) alarak bu bölgeyi takviye etti. Avusturya ekibi Admira Wacker'den gelen 19 yaşındaki gurbetçi stoper Şefik Abalı da ileriye dönük bir yatırım olarak dikkat çekiyor.  

Forvet hattına yapılan diğer hamle Makana Baku.. Kongo asıllı Alman futbolcu için Bundesliga 2 ekini Holstein Kiel'e 350 bin euro bonservis ödendi. 23 yaşındaki isim geçen sezonun 2. yarısında Polonya ekibi Warta Poznan'da forma giymiş ve 13 maçta 6 gol-2 asistle oynamıştı.

Brezilyalı forvet Lourency Rodrigues bu yaz Göztepe'nin 6. transferi oldu - Resim : 2

Brezilyalı forvet Lourency Rodrigues bu yaz Göztepe'nin 6. transferi oldu ile ilgili etiketler Göztepe Ünal Karaman Lourency
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.