Brezilya'da Diego fırtınası sürüyor

Fenerbahçe'den ayrılarak Flamengo'nun yolunu tutan Diego için Brezilya kulübü resmi sitesinden özel bir haber yayınladı.

Fenerbahçe’den sezon başında ayrılan Diego Ribas, yeni takımında şov yapıyor. Ülkesinin Flamengo takımında forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, çıktığı maçlarda başarılı bir performans ortaya koydu. 10 maçta forma giyen Diego, 3 gol-2 asistle öne çıkan isimlerden bir tanesi oldu.

Kırmızı-siyahlı kulüp, resmi internet sitesinden özel bir haber yayınlayarak oyuncusunu övdü. “Diego geldiğinden beri Flamengo’nun bileği bükülmüyor” başlığıyla yayınlanan haberde, yapılan transferin büyük katkı sağladığına dikkat çekildi. Diego ile çıktığı 10 maçın 8 ‘inde galip gelirken, 2’sinde ise berabere kalan Flamengo, lider Palmeiras’ın 1 puan gerisinde ikinci sırada bulunuyor.

Brezilya'da Diego fırtınası sürüyor ile ilgili etiketler Flamengo Fenerbahçe Diego
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.