Brezilya Ligi'nde görülmemiş skor! Flamengo, Rio Sao Paulo'yı 34-0'lık skorla mağlup eti

Brezilya Kadınlar Futbol Ligi Carioca Women'de 4. hafta mücadelesinde Flamengo, Rio Sao Paulo'yu konuk etti. Karşılaşma, tarihi bir skorla sonuçlandı. Flamengo, rakibini 34-0'lık skorla mağlup etti. Rio Sao Paulo, 4 haftada kalesinde tam 68 gol gördü. Ayrıca Flamengo, karşılaşmada 100 şut çekti. Bu vuruşların 7'si direkten döndü.

Brezilya Kadınlar Futbol Ligi Carioca Women'ın 4. haftasında Flamengo ile Rio Sao Paulo karşı karşıya geldi. Gavea Stadyumu'nda oynanan müsabakada tarihi bir skor ortaya çıktı! Karşılaşma, Flamengo'nun 34-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Müsabakanın ilk yarısını 16-0'lık skorla önde kapatan Flamengo, ikinci yarıya da 18 gol sığdırdı ve rakip ağlara toplamda 34 gol gönderdi.

Brezilya Ligi'nde görülmemiş skor! Flamengo, Rio Sao Paulo'yı 34-0'lık skorla mağlup eti

TAM 100 ŞUT ÇEKTİLER

Flamengo; karşılaşmada 100 şut çekerken, bu vuruşların 7'si direkten döndü. Rio Sao Paulo ise maçı şut atamadan tamamladı.

Brezilya Ligi'nde görülmemiş skor! Flamengo, Rio Sao Paulo'yı 34-0'lık skorla mağlup eti - Resim : 2

GOL SAYISI 42 OLDU

Bu sonucun ardından Flamengo, puanını 12'ye yükseltti ve ligde kaydettiği gol sayısını 42'ye yükseltti. Rio Sao Paulo ise henüz puanla tanışamadı.

Brezilya Ligi'nde görülmemiş skor! Flamengo, Rio Sao Paulo'yı 34-0'lık skorla mağlup eti - Resim : 3

KÖTÜ AVERAJIN BÖYLESİ

Öte yandan Rio Sao Paulo, ligde geride kalan 4 haftada toplam 68 golü kalesinde gördü.

Brezilya Ligi'nde görülmemiş skor! Flamengo, Rio Sao Paulo'yı 34-0'lık skorla mağlup eti ile ilgili etiketler Flamengo Brezilya Ligi Brezilya Kadınlar Ligi Rio Sao Paulo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.