Brezilya - Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda?

Brezilya Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nın sonuna yaklaşırken son 16'nın başarılı takımlarından olan Brezilya ve Belçika karşı karşıya geliyor. Büyük takımlar yarı final için ter dökecekler. Peki Brezilya Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? İşte tüm detaylar...

Brezilya Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nın favorilerinden olan Brezilya ile Belçika karşı karşıya gelecek. Brezilya ile Belçika yarı final için ter dökecekler. Futbolseverler Brezilya Belçika maçının ne zaman , hangi kanalda olduğunu araştırıyorlar. Peki Brezilya Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar...

Brezilya - Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda?

BREZİLYA BELÇİKA MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

2018 Dünya Kupası'nın çeyrek final eşleşmesi belli oldu.Brezilya ile Belçika 6 Temmuz Cuma günü Kazan Arena'da karşı karşıya gelecek. Saat 21:00'da başlayacak karşılaşma TRT1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BREZİLYA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleci: Alisson (Roma), Ederson (Manchester City), Cassio (Corinthians)

Savunma: Danilo (Manchester City), Marquinhos, Thiago Silva (Paris Saint-Germain), Pedro Geromel (Gremio), Filipe Luis (Atletico Madrid), Marcelo (Real Madrid), Miranda (Inter), Fagner (Corinthians)

Orta saha: Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Fred (Shakhtar Donetsk), Paulinho, Philippe Coutinho (Barcelona), Renato Augusto (Beijing Guoan), Willian (Chelsea)

Forvet: Douglas Costa (Juventus), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Manchester City), Neymar (Paris Saint-Germain), Taison (Shakhtar Donetsk)

BELÇİKA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Wolfsburg)

Savunma: Toby Alderweireld (Tottenham Hotspur), Thomas Meunier (Paris Saint-Germain), Thomas Vermaelen (Barcelona), Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur), Dedryck Boyata (Celtic), Vincent Kompany (Manchester City)

Orta saha: Marouane Fellaini (Manchester United), Axel Witsel (Tianjin Quanjian), Kevin De Bruyne (Manchester City), Eden Hazard (Chelsea), Nacer Chadli (West Bromwich Albion), Leander Dendoncker (Anderlecht), Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach), Youri Tielemans (Monaco), Mousa Dembele (Tottenham Hotspur)

Forvet: Michy Batshuayi (Chelsea), Yannick Carrasco (Dalian Yifang), Adnan Januzaj (Real Sociedad), Romelu Lukaku (Manchester United), Dries Mertens (Napoli)

Brezilya - Belçika maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Brezilya Belçika ne zaman hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.