Brentford'dan Chelsea karşısında tarihi galibiyet

Premier Lig'in 10. hafta maçında Londra'nın iki temsilcisi Chelsea ile Brentford karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip Brentford 2-0'lık skorla kazanmayı bildi. Bu galibiyet aynı zamanda tarihe geçti.

Premier Lig'in 10. hafta maçında iki Londra ekibi Chelsea ile Brentford karşı karşıya geldi.

Mücadelenin ilk yarısında iki takım da çok fazla gol pozisyonu üretemedi ve devreye golsüz beraberlikle girildi. İkinci yarıda Chelsea topa daha fazla sahip olsa da pozisyon bulamadı. 45 dakika boyunca isabetli tek şut çekemeyen Maviler, 58. dakikada sağ kanattan gelen ortaya arka direkte Pinnock'un yaptığı kafa vuruşuyla 1-0 geriye düştü.

Mücadele böyle bitecek derken son dakikada Chelsea korner kazandı. Kaleci Sanchez de bu pozisyonda kalesini terk ederek kornerde gol aramaya geldi. Kullanılan kornerde top Brentford'lı oyuncularda kaldı ve hızlı atakta Mbeumo boş kaleye topu ağlara gönderdi ve skoru belirledi: 0-2.

Bu sonucun ardından Chelsea 10 maç sonunda 12 puan toplayarak 11. sırada yer aldı. Brentford ise 13 puanla 10. sıraya yükseldi.

TARİHE GEÇEN GALİBİYET

Brentford, Chelsea'ye konuk olduğu üç lig maçının tamamını kazandı ve bunu başaran tarihteki ilk takım oldu.

Brentford'dan Chelsea karşısında tarihi galibiyet ile ilgili etiketler Chelsea Premier Lig İngiltere Premier Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.