Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak'tan üzücü haber! İkinci Arda Güler vakası...

Sivasspor'dan Premier Lig ekiplerinden Brentford'a transfer olan genç orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak, büyük bir şanssızlık yaşadı. Konak, tıpkı Arda Güler gibi henüz sahaya çıkmadan ciddi bir sakatlık yaşadı.

Trendyol Süper Lig ekibi Sivasspor'dan İngiltere Premier Lig takımlarından Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak, henüz maça çıkmadan ciddi bir sakatlık yaşadı.

11 Ocak'ta 4.5 milyon euro bonservis ücreti karşılığında transfer olan 18 yaşındaki futbolcu, tıpkı Arda Güler gibi antrenmanda sakatlandı.

4-5 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Genç orta saha oyuncusu takımla birlikte antrenman yaparken sakatlandığı kaydedildi. Üst ayak tendonu kopan Yunus Emre'nin sahalardan 4-5 ay uzak kalacağı öğrenildi.

Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak'tan üzücü haber! İkinci Arda Güler vakası...

5 YILLIK İMZA ATMIŞTI

Brentford, Yunus Emre Konak ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı. 2029'a kadar Premier Lig ekibinin formasını giyecek olan genç futbolcu için Brentford, Sivasspo'a 4.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Ayrıca Yunus Emre için Premier Lig kulübünün bir sonraki satıştan da %12.5 pay vereceği iddia edilmişti. 18 yaşındaki futbolcu bu sezon Sivasspor forması ile çıktığı 17 resmî maçta 1 asist kaydetti.

Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak'tan üzücü haber! İkinci Arda Güler vakası... ile ilgili etiketler Premier Lig Sivasspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.