Brent petrol güne yükselişle başladı

Petrol verileri ABD'den gelecek veriler öncesinde güne yükselişle başladı. Brent Petrol hafif yükselişle 119.65 dolardan işlem görüyor. Brent dün 31 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviyeden kapanmıştı.

Petrol fiyatları bugün yayımlanacak ABD stok verileri öncesinde yükselirken arz sıkışıklığı ve Çin'deki tecrit önlemlerinin gevşetilmesiyle yükselen talep fiyatlara destek oldu.

Brent ham petrolünün en yakın vadeli varil fiyatı %0.2 artışla 119.65 dolara yükselerek dünkü kazanımlarını artırdı. Brent dün 31 Mayıs'tan bu yana en yüksek seviyeden kapanmıştı.

Öte yandan, Asya borsaları, Wall Street'e paralel olarak yükseldi ancak başlıca merkez bankalarının para politikasında öngörülenden daha fazla sıkılaşmaya gitmesi halinde küresel ekonomik büyümenin zarar göreceği ve stagflasyon tehlikesi oluşacağı endişeleri kazanımları sınırladı.

 

Brent petrol güne yükselişle başladı ile ilgili etiketler brent petrol fiyat piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.