Brent petrol düşüyor, benzin ve motorine dev indirim geliyor! İşte 20 Temmuz PO, BP, Shell, Opet pompa fiyatları

Brent petrol varil fiyatı 100 doların altına düşünce akaryakıt fiyatları da ucuzladı. Kurban Bayramı akabinde benzine 1.55 TL’lik bir indirim gelirken oto gaz ise 30 kuruş zamlandı ancak motorin fiyatları sabit kaldı. İşte, 20 Temmuz PO, BP, Shell, Opet güncel akaryakıt pompa fiyatları…

Brent petrol varil fiyatı 98 dolara geriledi. Hal böyle olunca da bu rakamlar akaryakıt fiyatlarına yansıdı. ABD enflasyon verilerinin açıklanması akabinde benzine 1.55 TL’lik bir indirim gelirken oto gaz ise 30 kuruş zam gördü ancak motorin fiyatı sabit kaldı.

Petrol ile dolar kurunda yaşanan hareketlilik benzin ve motorin fiyatlarında hem indirimi hem de zammı beraberinde getirdi. Petrol fiyatlarının düşmesi akabinde Kurban Bayramı’nın hemen sonrasında benzine 1.55 TL’lik bir indirim geldi.

Rusya - Ukrayna kriziyle birlikte brent petrolün artması, döviz kurundaki dalgalanmalar nedeniyle 30 TL'ye kadar çıkan motorin fiyatları iki hafta içerisinde 5.44 TL kadar ucuzlayınca fiyatlar 25 TL sınırına dayanmıştı. Son rakamlarla birlikte benzin fiyatları 25 TL’nin altına kadar düştü.

Brent petrol düşüyor, benzin ve motorine dev indirim geliyor! İşte 20 Temmuz PO, BP, Shell, Opet pompa fiyatları

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 20 Temmuz

Benzin: 22.72 TL
Motorin (Mazot): 25.43 TL
LPG (Otogaz): 10.79 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 20 Temmuz

Benzin: 22.83 TL
Motorin (Mazot): 25.41 TL
LPG (Otogaz): 11.03 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 20  Temmuz

Benzin: 23.78 TL
Motorin (Mazot): 25.52 TL
LPG (Otogaz): 10.73 TL

Brent petrol düşüyor, benzin ve motorine dev indirim geliyor! İşte 20 Temmuz PO, BP, Shell, Opet pompa fiyatları ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.