Brad Pitt ile Jennifer Aniston evleniyor mu? İddialara yanıt geldi...

Bir süredir gizlice görüştükleri konuşulan Brad Pitt ile Jennifer Aniston'ın evlenecekleri iddiaları üzerine ikiliden açıklama geldi. İkili evlilik hazırlığında oldukları iddialarını yalanladı.

Brad Pitt ile Jennifer Aniston'ın SAG Ödüllerinde sahne arkasındaki yakınlaşmasının yankıları devam ediyor. Bir süredir gizlice görüştükleri konuşulan eski çiftin, yıldırım nikahıyla evlenmeye hazırlandığı iddia edildi.

Gelişmelerin ardından iki oyuncunun sözcüsünden de evlilik hazırlıklarında olduklarına dair çıkan haberlere yalanlama geldi.

Pitt ve Aniston'ın sözcüleri People dergisine verdikleri demeçlerde eski çiftin sadece arkadaş olduğunu aralarında romantik bir ilişki bulunmadığını belirtti.

1998 yılında birlikte olmaya başlayan Pitt ve Aniston, 2000 yılında Malibu’da gizli bir törenle evlenmişti. Çift, 2005’te ayrılma kararı almış ve iki ay sonra da Aniston boşanma davası açmıştı.

Brad Pitt ile Jennifer Aniston evleniyor mu? İddialara yanıt geldi...

Brad Pitt ile Jennifer Aniston evleniyor mu? İddialara yanıt geldi... ile ilgili etiketler Brad Pitt Jeniffer Aniston Aşk evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.