Bozdağ'dan CHP'nin beyannamesine sert tepki!

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP'nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin ''1+8+4'' şeklinde düzenleneceğinin yer almasını eleştirdi. Bozdağ, bunun 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına geleceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bekir Bozdağ, CHP'nin seçim beyannamesinde eğitim sisteminin ''1+8+4'' şeklinde düzenleneceğinin yer almasıyla ilgili ''Bu tam anlamıyla 28 Şubat zihniyetinin CHP eliyle yeniden hortlatılması anlamına gelecektir. Buna halkımız da izin vermeyecektir'' dedi.

''ERDOĞAN, TÜRKİYE'YE CUMHURBAŞKANI SEÇİLMEK İÇİN UĞRAŞIYOR''

Bozdağ, 24 Haziran seçimlerine ilişkin de "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye Cumhurbaşkanı seçilmek için uğraşıyor. Birisi Türkiye'ye Cumhurbaşkanı olmak için uğraş verirken diğer adaylar kendi aralarında rekabet ediyorlar, ikinci tura kalma rekabeti yapıyorlar. Onların Türkiye'yi yönetme gibi bir dertleri yok, seçimi ikinci tura bıraktırma gibi bir gayretleri var'' ifadelerini kullandı.

''TÜRK HALKI, MACRON'DAN DA DAHA AKILLIDIR''

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Türklere yönelik nefret suçu işleyen Fransız Le Point dergisine sahip çıkan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un açıklamalarıyla ilgili ise ''Türkiye seçimleri, siyasi mühendislikle veya başka türlü hesaplarla manipüle edilebilecek seçimler değildir. Türk halkı, Macron'dan da daha akıllıdır, bu tür mühendislik hesabı yapanlardan da daha akıllıdır'' değerlendirmesinde bulundu.

Bozdağ'dan CHP'nin beyannamesine sert tepki! ile ilgili etiketler Bekir Bozdağ CHP seçim beyannamesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.