Boz ayılar şehir merkezine indi! Cama vurup yiyecek istedi

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde boz ayılar, yiyecek arayışı için ilçe merkezine indi. Bir boz ayı, cama vurarak yiyecek istedi. Vatandaşın attığı elmayı yiyen boz ayı cep telefonuyla kaydedildi.

Kars'ın ilçelerinden Sarıkamış'taki Sarıçam ormanlarında yaşayan boz ayılar, yiyecek sıkıntısı çekince çareyi ormandan ilçe merkezine inerek karınlarını doyurmakta buluyor.

Hemen hemen her gün boz ayılarla karşılaşan Sarıkamışlılar ise bu duruma alışmış durumda. İlçe merkezine gelen boz ayı ailesi, çöp konteynırını devirerek çöplerden bulduğu yiyeceklerle karınlarını doyurdu. Vatandaşlara aldırış etmeyen ayılar daha sonra ormanlık alana çekildi.

CAMA VURDU, YİYECEK İSTEDİ

Sarıkamış’ta TOKİ lojmanlarına gelen bir boz ayı, önce balkon camından evin içerisini kontrol etti. Daha sonra cama vurarak yiyecek istedi. Ayıyı balkon kapısının önünde gören vatandaş ise ayıya elma verdi. Vatandaşın verdiği elmayı alarak yiyen ayı cep telefonuyla kaydedildi.

İHA

Boz ayılar şehir merkezine indi! Cama vurup yiyecek istedi ile ilgili etiketler Kars Sarıkamış boz ayılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.