Böylesi ilk defa görüldü: İlişki sırasında cinsel organı kırıldı! Tıp tarihine geçti!

İngiltere'de cinsel birliktelik sırasında cinsel organı dikey bir şekilde kırılan bir adam bu durumu yaşayan ilk insan olarak tıp tarihine geçti. Genelde cinsel organ kırılmalarının yatak bir şekilde gerçekleşmesine rağmen 40 yaşındaki adam 'Cinsel ilişki sırasında penisinin dikey olarak kırıldığı bilinen ilk kişi' unvanına sahip oldu.

İngiltere'de duyanları hayrete düşüren tıp tarihine geçen bir olay yaşandı. 

İngiltere'de yaşayan bir adam, cinsel birliktelik sırasında penisini dikey bir şekilde kırdı.

Medical Jorunal'de anlatılan vakada, ismini vermek istemeyen adamın durumu 'anormal bir bükülme kuvvetine maruz kalan erekte penis' olarak nitelendirildi.

Penis kırılmaları genelde yatay kırıklar olarak gerçekleşirken, 40 yaşındaki İngiliz 'cinsel ilişki sırasında penisinin dikey olarak kırıldığı bilinen ilk kişi' unvanına sahip oldu.

ORTA DERECEDE GERGİNLİK VE ŞİŞLİK

Yaralanmanın ana belirtisi ani bir 'patlama hissi' ve 'şişme' olsa da, 40 yaşındaki adamın kırık kemiğinde sadece orta derecede gerginlik ve şişlik görüldü.

Ancak cerrah, adamın penisinde '3 santimlik dikey bir yırtık olduğunu' doğruladı. Böyle durumlarda ise, 'erektil disfonksiyon, aşırı penil eğrilik veya üretral stenoz' gibi uzun vadeli komplikasyonları riskini azaltmak için 24 saat içinde cerrahi müdahale gerekiyor.

Araştırmaya göre ayrıca, 20 yıllık bir retrospektif çalışma sonucunda cinsel ilişki sırasında ortaya çıkan penis kırıklarının yüzde 88.5'i 'Doggy style' (köpek pozisyonu) ve erkeklerin üstte olduğu 'misyoner' pozisyonlarda yaşanıyor.

Böylesi ilk defa görüldü: İlişki sırasında cinsel organı kırıldı! Tıp tarihine geçti! ile ilgili etiketler İngiltere cinsel organ kırıldı tıp
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.