Böylesi görülmedi! Rus askerler asansörde yakalandı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken çok ilginç anlar yaşandı. Kharkiv'de bir ofisin çatısına çıkmak için asansöre binen Rus askerleri, Ukraynalı askerlere yakalandı. Rus askerleri, Ukrayna askeri birlikleri tarafından fark edilince, yönetim tarafından elektriklerin kesilmesiyle kıskıvrak yakalandılar.askerleri,

Rusya – Ukrayna savaşı devam ediyor. Savaşın 11. Gününde çatışmalar ve kayıplar devam ediyor. Şehrin birçok bölgesine giren ve saldırılarına devam eden Rus birlikleri bu kez gafil avlandı. Kharkiv'de bir grup Rus askeri, bir ofis binasının çatısına ulaşmak için bindikleri asansörde Ukrayna askeri birlikleri tarafından fark edilince, yönetim tarafından elektriklerin kesilmesiyle kıskıvrak yakalandılar.

10 Rus askerinden oluşan bir devriye grubu, Ukrayna kara savunma ekibi tarafından bir asansörde yakalandı.

Böylesi görülmedi! Rus askerler asansörde yakalandı

Muhtemelen keskin nişancı pozisyonu almak için çatıya ulaşmaya çalışan Rus askerleri, bir ofis binasının çatısına ulaşmak için asansörü kullanmak istediler.

GEÇ FARK ETTİLER

Binanın yönetimi elektriği keserek onları asansörde hapsetti. Güvenlik kamerasına yakalanan bu görüntülerinde Rus askerleri hataya düştüklerini fark etmiş gibi görünüyorlar.

 

Böylesi görülmedi! Rus askerler asansörde yakalandı ile ilgili etiketler Rusya asker ukrayba asansör
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.