Böyle yalan haber olur mu?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, seçim bölgesi olan Malatya’da katıldığı mahalle toplantısında tanıdığı bir vatandaş ile yaşadığı sempatik atışma, Sözcü tarafından çarpıtılarak 'Vatandaşa hakaret' olarak verildi. Olayın aslının tamamen farklı olduğu ortaya çıktı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya'daki konuşması sırasında Malatya'ya kayısı için lisanlı depo yaptırdıklarını ve Toprak Mahsulleri Ofisi'ne de alım yaptıracaklarını söyledi. 

Bu sırada dinleyiciler arasında bulunan Bakan Tüfenkci'nin de yakından tanıdığı bir vatandaş “Ne zaman yaptıracaksınız?” diye sordu.

 SÖZCÜ OLAYI BAMBAŞKA GÖSTERDİ!

“Lisanslı depo bittiğinde yapacağız Aziz” diyerek vatandaşa karşılık veren Bakan Tüfenkci'yle vatandaş arasında kısa bir süre daha devam eden tatlı atışma gerçekleşti.

Bu haber üzerinden algı yaratmak isteyen Sözcü Gazetesi ise bu olayı çarpıtarak hükümet kanadına çamur atmaya çalıştı. Doğruları çarpıtan Sözcü Gazetesi bu haberi, 'Bakan Tüfenkci’den seçmene hakaret!' başlığıyla verdi.

İşte o video:

 

Böyle yalan haber olur mu? ile ilgili etiketler Malatya bakan tüfenkçi konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.