Böyle öğretmen olur mu! Lise öğrencisini kitapla acımasızca dövdü!

İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir lisede öğretmenlik yapan kişi, öğrencisini kitapla acımasızca dövdü. Öğrencinin 'hocam' diye yalvardığı anlarda öğretmenin ‘Hocam dedikçe daha da vuracağım’ şeklinde karşılık vermesi ise pes dedirtti. O anlar başka bir öğrenci tarafından böyle kayda alındı.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesindeki bir meslek lisesinde yaşandığı iddia edilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

ÖĞRENCİSİNİ KİTAPLA ACIMASIZCA DÖVDÜ

İddiaya göre 9’uncu sınıfta bir öğrencisi ile tartışma yaşayan öğretmen, öğrencisini kitapla acımasızca dövdü. Bu olayın daha önce defalarca yaşandığı iddia edildi.

"HOCAM DEDİKÇE DAHA DA VURACAĞIM"

Görüntülerde dayak atılan öğrencinin öğretmenine durması üzerine ‘hocam’ diyerek seslendiği anlarda ise öğretmenin ‘Hocam dedikçe daha da vuracağım’ şeklinde karşılık vermesi ise pes dedirtti.

Sosyal medyada yer alan iddiaya göre bu olayın aynı öğretmen tarafından defalarca tekrarlandığı belirtiliyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Skandal görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darp görüntülerinin ardından soruştuma başlatıldı.

Böyle öğretmen olur mu! Lise öğrencisini kitapla acımasızca dövdü! ile ilgili etiketler İstanbul Beylikdüzü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.