Böyle kavga görülmedi: Arkadaşına fırlattığı bıçak isabet etmeyince bakın ne yaptı...

Denizli'de yabancı uyruklu iki arkadaşın kavgasında kan donduran anlar yaşandı. Tartıştığı arkadaşına önce bıçak fırlatan kişi, isabet ettiremeyince yere düşen bıçağı alarak arkadaşını arkasından bıçakladı. O korkunç anlar kamerada...

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yabancı uyruklu S.C.A., yine yabancı uyruklu arkadaşı K.L.B. ile evinde buluşarak sohbet etmeye başladı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE EVDEN AYRILMAK İSTEDİ AMA...

Kısa süre sonra ikili arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. K.L.B. ise tartışmanın giderek büyümesiyle evden ayrılmak istedi. Kapı önüne çıktığı sırada ise ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. S.C.A., elindeki bıçağı K.L.B.’nin sırtına sapladı. Sırtındaki bıçakla sokağa çıkıp yere düşerek yardım isteyen K.L.B.’ye ilk müdahaleyi çevredekiler yaparken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Böyle kavga görülmedi: Arkadaşına fırlattığı bıçak isabet etmeyince bakın ne yaptı...

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Sırtındaki bıçak ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan K.L.B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ayrıca olayı gerçekleştiren S.C.A. ise her yerde aranıyor.

Böyle kavga görülmedi: Arkadaşına fırlattığı bıçak isabet etmeyince bakın ne yaptı... - Resim : 2

SANİYE SANİYE KAMERADA

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan dehşet anları ise görenleri hayrete düşürdü. Evinden çıkan arkadaşıyla tartışma sonucu koridorun sonuna kadar kovalayan S.C.A., daha sonra elindeki bıçağı K.L.B.’ye doğru fırlatıyor. K.L.B.’yi kovalamaya devam eden S.C.A., yere düşen bıçağı alarak arkadaşını sırtına sapladı.

Böyle kavga görülmedi: Arkadaşına fırlattığı bıçak isabet etmeyince bakın ne yaptı... - Resim : 3

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ EVİNE DÖNÜYOR

Daha sonra ise S.C.A., hiçbir şey olmamış gibi tekrar evine dönüyor. K.L.B., bir yandan sırtındaki bıçağı çıkartmak isterken, diğer yandan ise yardım istemek amacıyla apartın dışına çıkıyor. Birkaç adım giden S.C.A.'nın yere yığılması dikkatlerden kaçmadı. Apart dairesine geri dönen S.C.A.’nın rahat tavırları pes dedirtti. Kıyafetlerini değiştirdikten sonra S.C.A.'nın, bina önünde birkaç arkadaşıyla sohbet ettiği daha sonra kaçtığı belirtildi.

 

Böyle kavga görülmedi: Arkadaşına fırlattığı bıçak isabet etmeyince bakın ne yaptı... ile ilgili etiketler Denizli Pamukkale arkadaş bıçak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.