Böyle işkence görülmedi! Husumetlisini 200 metre kamyonun altında sürükledi!

Kocaeli'nde bir şahıs, kavga ettiği belirlenen husumetlisine önce kamyonetle çarptı, ardından 200 metre sürükledi. Kamyonetin altında onlarca metre sürüklenip ağır yaralanan vatandaşın o işkence anları kameralara anbean yansıdı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde görenleri hayrete düşüren bir işkence yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonrasında kamyonetine binen G.Ş., kavga ettiği şahısların üzerine sürdü. G.Ş., idaresindeki kamyonet ile kavga ettiği Necmi G.’ye çarptı.

200 METRE KAMYONETLE SÜRÜKLEDİ

Kamyonun altında sıkışan Necmi G. yaklaşık 200 metre sürüklendi. Kamyonetin kaldırıma çıkması ile Necmi G. sürüklenmekten kurtulurken, G.Ş. ise kamyoneti ile hızla olay yerinden uzaklaştı.

Böyle işkence görülmedi! Husumetlisini 200 metre kamyonun altında sürükledi!

SÜRÜKLENEN VATANDAŞ AĞIR YARALANDI

Olayı gören vatandaşlar Necmi G.’nin yardımına koşarak, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Necmi G., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Necmi G.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Şüpheli G.Ş. ise olaydan kısa süre sonra polis ekipleri tarafından yakalanarak, gözaltına alındı.

Böyle işkence görülmedi! Husumetlisini 200 metre kamyonun altında sürükledi! - Resim : 2

İŞKENCE ANI KAMERADA

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, olay anı ise cadde üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye görüntülenen olayda, kamyonetin Necmi G.’ye çarptığı, daha sonra hızla ilerleyen kamyonetin altında sürüklediği görülüyor.

Böyle işkence görülmedi! Husumetlisini 200 metre kamyonun altında sürükledi! - Resim : 3

Böyle işkence görülmedi! Husumetlisini 200 metre kamyonun altında sürükledi! ile ilgili etiketler Kocaeli kamyon husumet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.