Böyle gol sevinci görülmedi...

Lazio-Sampdoria maçı 90+9’da çılgın bir gol sevincine sahne oldu. Saponara tribünlere tırmandığı sırada taraftarlar şortunu indirdi ve ortaya bu görüntüler çıktı.

Serie A’da dün geceki Lazio-Sampdoria karşılaşması büyük bir heyecana sahne oldu. Konuk ekip Sampdoria önce Quagliarella’nın attığı golle öne geçti. Lazio bu gole 79’da Acerbi ile yanıt verdi.

90+6’da Immobile’nin fileleri bulan vuruşu ev sahibi ekibin taraftarlarını büyük bir sevince boğdu. Artık Lazio maçı kazandım gözüyle baksa da, uzatmalar devam etti. Sampdoria 90+9’da Saponara’nın golüyle mucizevi bir şekilde maçı çevirmeyi vie 1 puan almayı başardı.

Skorer'in haberine göre; Ibrahimovic tarzı bir vuruşla takımını son anda kurtaran İtalyan futbolcu, golün ardından sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Tribüne koşan ve tel örgülere tırmanan Saponara, taraftarlara sarıldı. Ancak o sırada Sampdorialı taraftarlar oyuncunun şortunu çekiştirince 26 yaşındaki ortasa oyuncusunun şortu ve külotu bir anda aşağı indi.

İşte o sevinç:

Böyle gol sevinci görülmedi... ile ilgili etiketler İtalya Saponara gol sevinci
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.