Kış günü eşeğin ağzını telle bağlayıp ölüme terk ettiler!

Samsun'da kızıyla birlikte yayla evine giden şahıs, ağzı tel ile sıkıştırılmak suretiyle bağlanmış ve ölüme terk edilmiş bir eşekle karşılaştı.

Uzun süredir aç olduğu belirlenen eşeğin ağzındaki tel pense ile sökülürken, telin geçtiği yerlerin yara olduğu gözlendi. Açlıktan bitap düşen eşek, 9 yaşındaki Eylül tarafından su ve yiyecek verilerek beslenirken, küçük Eylül göz yaşlarına hakim olamadı.

Samsun'un Atakum ilçesi Karakavuk Mahallesi'nde oyun oynamak için dışarı çıkan Eylül Kurt adlı çocuk, boş bir arazide duran eşeğin ağzının tel ile bağlı olduğunu görüp, babası Tunay Kurt'a haber verdi. Kurt, eşeğin ağzına sarılı teli çıkardı. Kurtarılan eşek, bakım altına alındı.

Kış günü eşeğin ağzını telle bağlayıp ölüme terk ettiler!

''BU HAYVANIN GÜNAHI NE?''

Kızı sayesinde eşeğin ölümden döndüğünü söyleyen Tunay Kurt, "Bu hayvanın günahı ne? Bu hayvanın aç kalıp ölmesini mi istiyorsunuz? Allah kızımdan razı olsun, eğer o görmeseydi bu hayvan açlıktan, susuzluktan ölecekti" dedi.

Kış günü eşeğin ağzını telle bağlayıp ölüme terk ettiler! ile ilgili etiketler Samsun eşek tel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.