Böyle eleman ilanı görülmedi: "Sabıkalı olması tercih sebebi"

Sosyal medyaya yansıyan bir iş ilanı hem şaşırttı hem de oldukça dikkat çekti. Bir restoranın verdiği eleman ilanında "Sokak aralarına park ettiğimiz için diğer mekan valeleriyle yer kapma kavgası yaşıyoruz. Bizim aradığımız gözü kara, kavga etmeye çekinmeyecek cesur 2 vale" ifadelerine yer verildi.

Sosyal medya bu ilanı konuşuyor! Bir restoranın, çevresindeki diğer mekanların elemanlarıyla kavga ettirmek için iş ilanı açması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

"GÖZÜ KARA, CESUR"

Etiler'de olduğu belirlenen restoranın ilanında, "15:00-01.00 saatleri arasında çalışacak vale arıyoruz. Sokak aralarına park ettiğimiz için diğer mekan valeleriyle yer kapma kavgası yaşıyoruz. Bizim aradığımız gözü kara, kavga etmeye çekinmeyecek cesur 2 vale" ifadelerine yer verildi.

 Fe4zxmcWABcv3Be

'SABIKALI' VURGUSU

Gündem olan paylaşımın en dikkat çekici noktası ise ilanın en alt kısmında yer alan, 'Sabıkalı olması tercih sebebi' kısmı oldu.

 

 

Böyle eleman ilanı görülmedi: "Sabıkalı olması tercih sebebi" ile ilgili etiketler Etiler iş ilanı vale sabıka
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.