"Böyle bir saldırı ancak 'intikam' için yapılır"

Rus savaş uçakları, Suriye'nin İdlib kentinde bulunan Suriye Milli Ordusu (SMO) kampını vurdu. Çok fazla askerin hayatını kaybettiği saldırı ile ilgili paylaşımda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, "Böyle bir saldırı sadece intikam için yapılır. Askeri amacı yoktur." dedi.

İdlib'in batısındaki Duveyle köyünde konuşlu SMO'ya bağlı Feylaku'ş Şam güçleri havadan vuruldu.

SMO'nun eğitim alanına tören esnasında düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 60'dan fazla kişinin hayatını kaybettiği, 80'den fazla kişinin de yaralandığı bildirildi. 

"Böyle bir saldırı ancak 'intikam' için yapılır"

"BUNLAR UNUTULMAZ..." 

Saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, bunun bir intikam olduğunu ifade etti.

Rusya'nın Müslüman kıyımı yaptığını belirten ve bu konuda ABD ve Avrupa ile yarıştığını söyleyen Karagül, "İdlib'de Suriye Milli Ordusu'nun kamplarını vurmak ne demek? Hem de tören sırasında.. Böyle bir saldırı sadece intikam için yapılır. Askeri amacı yoktur. Bunlar unutulmaz..." ifadesini kullandı.

"Böyle bir saldırı ancak 'intikam' için yapılır" - Resim : 2

"ERMENİLER ÇIRPINDIKÇA..."

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise saldırının Azerbaycan'ın Ermenistan'ı uğrattığı ağır yenilgilere bir cevap olduğunu belirtti ve "Evlatları Ermeniler çırpındıkça Rus itleri mesajı İdlib üzerinden veriyor" diye yazdı.

"Böyle bir saldırı ancak 'intikam' için yapılır" - Resim : 3

"Böyle bir saldırı ancak 'intikam' için yapılır" ile ilgili etiketler İdlib Saldırı Rusya Müslüman smo
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.