"Böyle bir oyun bize yakışmadı"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde LASK Linz ile oynanan rövanş mücadelesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Beşiktaş, ölüp ölüp dirildiği maçta LASK Linz'e 90. dakikada Alvaro Negredo'nun attığı golle 2-1 mağlup oldu ancak Siyah-Beyazlılar ilk maçta 1-0 kazandığı için deplasman golü avantajıyla turu geçen taraf oldu.

Maçın ardından Siyah Beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, önemli değerlendirmelerde bulundu.

İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları:

"Kaybetmek bizim için üzüntü verici. Bu takım diri, koşan bir takım ama bizim de oyuncu kalitemiz, takım üstünlüğümüz sahaya yansımalıydı. İlk yarıda yavaş oynadık, çok kötü top kayıpları yaptık."

"Hücum teşebbüsümüz beklentimizin çok altındaydı. Maalesef iyi oynamadık. Oyun için biraz uğraşacağız, maalesef öyle görüküyor. Böyle bir maç oynamak bize yakışmadı."

"TRT bizim televizyonumuz, Türkiye'nin televizyonu, devletin televizyonu, halkın televizyonu. Böyle bir sorunun konuşulmasını doğru bulmuyorum."

"Bugün hatalar çok fazlaydı. Bizim oyun tarzımızın dışında bir oyun çıktı bugün ortaya. Olumsuzlukları kendi aramızda değerlendireceğiz."

"Negredo oyuna girdi, golünü de attı ama fiziksel anlamda iyi durumda değil. Love fiziksel anlamda daha iyi ama üretkenlik konusunda zayıf."

"Rakibin agresif, sert oyununa cevap veremedik. Hakem de buna yardımcı oldu. Çok top kaybı yaptık. İkinci yarıda istek vardı, panik ve telaş vardı. Tam atağa gidiyoruz hakem faul veriyor. Biz kendimizi eleştireceğiz, geliştireceğiz."

"Böyle bir oyun bize yakışmadı" ile ilgili etiketler Şenol Güneş Beşiktaş Lask Linz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.