Boykot etkisi! Starbucks hisseleri borsada hızla kan kaybediyor

Vatandaşların İşgalci İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamlarına destek veren kurum ve kuruluşlara karşı başlatığı boykot etkisini göstermeye devam ediyor. Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Starbucks borsada kan kaybediyor. İşte detaylar...

Starbucks hisseleri borsada hızla kan kaybediyor.

Boykot etkisi! Starbucks hisseleri borsada hızla kan kaybediyor

Starbucks birçok ülkede ciddi bir boykotla karşı karşıya. İsrail’in Filistin’e gerçekleştirdiği yıkıcı saldırılara karşı birçok marka İsrail’i desteklemeleri gerekçesiyle vatandaşlar tarafından boykot ediyor. Bu markaların başında da Amerika menşeili kahve zinciri olan Starbucks yer alıyor.

BORSADA HIZLA KAN KAYBEDİYOR

Boykot uygulanan Amerikalı kahve dükkânları zinciri Starbucks'un borsadaki değeri son bir ayda ciddi oranda düştü.

FAS'TA DÜKKANLARINI KAPANACAK

Starbucks boykot hareketlerinin en yoğun yaşandığı ülkelerden biri olan Fas'tan çekilme kararı aldı. Fas’ta yer alan Starbucks şubelerinin boykot hareketlerinden dolayı zarara geçtiği ve bu gerekçeyle kapatılacağı bildirildi.

Boykot etkisi! Starbucks hisseleri borsada hızla kan kaybediyor ile ilgili etiketler ekonomi Starbucks
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.