Botoks partisine gitti, hayatı karardı!

İngiltere'de yaşayan Rachael Knappier isimli bir kadın, katıldığı partide alkolü fazla kaçırınca dudaklarına dolgu yaptırmaya karar verdi. Fakat dolguyu yapan kişinin tıbbi eğitimi olmayan eski bir mahkum olduğunu fark edemedi...

Rachael Knappier, ağustos sonunda bir arkadaşının evinde olan bir 'Botoks partisine' alnındaki kırışıklıklarının görüntüsü azaltmak ve arkadaşlarıyla birlikte sadece eğlenmek amacıyla gitmişti.

Rachael dudaklarının tek parça halinde normalinden iki kat daha şişeceğini beklemiyordu. Aslında, bu komplikasyonlar o kadar ciddiydi ki genç kadın neredeyse üst dudağını kaybetmişti.

Botoks partisine gitti, hayatı karardı!

Partiye başlamadan önce böyle bir düşüncesi olmayan genç kadın ''Arkadaşım bu güzellik uzmanını çok övdü ve ben de alkolün etkisiyle partide dolgu yaptırmaya karar verdim'' dedi.

Dudak dolgusu yaptırmadan önce Rachael'in dudakları böyleydi:

Botoks partisine gitti, hayatı karardı! - Resim : 2

''Botox'umu yaparken dudağımı farketti ve istersem dudağıma dolgu yapabileceğini söyledi. Adil olsun diye mutfağa gidip biraz düşünebileceğimi söyledi ama benim zayıf noktamı çoktan bulmuştu. Dudaklarım benim görünüşüm hakkında beni gerçekten rahatsız eden tek şeydi.'' diyen Rachael, “Burnuma doğru yukarı doğru bir enjeksiyon çok acı vericiydi” diye hatırladı. "Birkaç saat içinde kendimi iyi hissetmeye başladım ama dudaklarımı daha önce hiçbir zaman bu kadar şiş görmemiştim ve bu baskı dayanılmazdı" diye ekledi.

Botoks partisine gitti, hayatı karardı! - Resim : 3

Rachael'nin dudakları, bu tehlikeli dudak dolgusundan sonra iki katına kadar şişti.

Botoks partisine gitti, hayatı karardı! - Resim : 4

Rachael, acı verici birkaç operasyon geçirdikten sonra şişliğin azalmaya başladığını fotoğrafladı.

Botoks partisine gitti, hayatı karardı! - Resim : 5

Botoks partisine gitti, hayatı karardı! ile ilgili etiketler dudak dolgusu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.