Kütahyalı'yı, Beyaz TV ekranında görünce çılgına döndüler!

Boşnaklar hakkında skandal sözlere imza atan Rasim Ozan Kütahyalı, bir süredir uzak kaldığı ekranlara dönünce büyük bir tepkiyle karşılaştı. Boşnaklar, Beyaz TV'ye çıkan Kütahyalı'ya ve kanala sert tepki gösterdi.

Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeniden Beyaz TV’ye çıkarılmasına tepki gösterdi.

Sosyal medyada tepkilerini dile getiren vatandaşlar, #BoşnaklarROKuİstemiyor hashtagini  gündeme taşıdı. Kütahyalı hakkında ''Beyaz TV'de bu sabah Boşnaklara ırkçılık yapan Rasim Ozan Kütahyalı ekranlardaydı. Boşnak camiası olarak hiçbir yerde görmek istemiyoruz'' mesajları paylaşıldı.

Ayrıca, Kütahyalı’nın “Beyaz Futbol” programında yeniden yer alacağı iddiası üzerine de Boşnaklar, “Beyaz Futbol programında yorumcu olan Ahmet Çakar ve Beyaz Futbol resmi sayfası ne demek istiyor? Biz Boşnaklara yönelik hakaret eden Irkçı Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol'a mı dönüyor? Boşnak camiası olarak görmek istemiyoruz” açıklamasında bulundu.

Kütahyalı'yı, Beyaz TV ekranında görünce çılgına döndüler!

NE OLMUŞTU?

Beyaz Futbol isimli programın canlı yayını sırasında “Kusturmalı Boşnak s...” ifadesini kullanan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV tarafından kovulmuştu. 

Bu olayın ardından ekranlardan bir süre uzak kalacağını açıklayan Kütahyalı hakkında birçok dava açılmıştı.

 

Kütahyalı'yı, Beyaz TV ekranında görünce çılgına döndüler! ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV Sosyal Medya boşnak tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.