Bosna Hersek'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi kutlandı!

Saraybosna'daki Boşnaklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda elde ettiği başarıyı kutladı.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Ilıca semtinde bulunan ve Türkler tarafından işletilen restoranda bir araya gelen Türk vatandaşları ve Boşnaklar, burada kurulan ekranda seçim sonuçlarını izledi.

Türk bayrakları ve AK Parti flamalarıyla donatılan araçlarıyla konvoy oluşturan vatandaşlar, korna çalarak Saraybosna City Center isimli alışveriş merkezinin yakınlarına geldi.

Vatandaşlar burada, şehirde önceki gün bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 25 yaşındaki Azra Spahic için kurulan alana çiçek bıraktı, dua etti.

Buradan sessiz bir şekilde ilerleyerek tarihi Başçarşı'ya gelen grup, meydanda bulunan ve şehrin simgesi olan sebilin önünde toplandı. Burada tekbir getiren kalabalık, Erdoğan lehine sloganlar attı. Yapılan konuşmaların ardından vatandaşlar tur atarak, Erdoğan'ın başarısını kutladı.

Bosna Hersek'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferi kutlandı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.