Boşanmaktan vazgeçmişti... Mihriban Hurmacı darp iddiasıyla Özer Hurmacı'ya boşanma davası açtı

35 yaşındaki eski futbolcu Özer Hurmacı ile Muhriban Hurmacı çifti boşanma kararı aldıktan kısa bir süre sonra aradaki buzları eritmiş ve ilişkilerine yeniden devam etmişlerdi. Birbirlerine boşanma davası açtıktan sonra yeniden barışan Hurmacı çiftinin mutluluğu kısa sürdü. Darp edildiğini iddia eden Mihriban Hurmacı, 6 yıllık eşi Özer Hurmacı'ya yeniden boşanma davası açtı.

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'da top koşturan eski futbolcu Özer Hurmacı, Eylül ayında 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı'ya 'Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor' iddiasında bulunarak boşanma davası açmıştı. Mihriban Hurmacı, karşı boşanma davası açarak 30 milyon lira tazminat ile üç çocuğu için toplam 75 bin TL iştirak nafakası talep etmişti. Mahkeme, toplamda 52 bin TL nafaka ödenmesine karar vermişti.

 

BİRBİRLERİNE DAVA AÇTIKTAN SONRA BARIŞMIŞLARDI

Karşılıklı davalar açıldıktan sonra çift, şaşırtan bir kararla barıştıklarını duyurdu. Mihriban Hurmacı, "Mutluluğumuzda gözü olanın gözü çıksın. Seni seviyorum Özer" paylaşımında bulunmuştu.

Boşanmaktan vazgeçmişti... Mihriban Hurmacı darp iddiasıyla Özer Hurmacı'ya boşanma davası açtı

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Barışmanın birinci ayında Mihriban Hurmacı, eşi tarafından darp edildiğini açıkladı.


Tekrar İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Mihriban Hurmacı, eşine ikinci kez boşanma davası açtı. Hurmacı, aynı zamanda Aile Mallarının Korunması davası da açtı.

 

''ALDATILMAYA GÖZ YUMMAYACAĞIM''

Yaşadıklarını anlatan Mihriban Hurmacı, "İçime bir şüphe doğdu. Telefonu aldım, baktım. Kadınlarla mesajlaşmaları vardı. Onu sormak için yanına gittim, sinirlendi. Beni odaya çekip darp etti. Bu duruma çocuklar da şahit oldu. Polise gidip şikayetçi olup rapor aldım. Özer'i gözaltına aldılar. Aldatılmaya göz yummayacağım. Özer'den boşanacağım."

Boşanmaktan vazgeçmişti... Mihriban Hurmacı darp iddiasıyla Özer Hurmacı'ya boşanma davası açtı

 

 

 

Boşanmaktan vazgeçmişti... Mihriban Hurmacı darp iddiasıyla Özer Hurmacı'ya boşanma davası açtı ile ilgili etiketler mahkeme özer hurmacı Mihriman Hurmacı boşanma davası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.