Boşanmak isteyen polis eniştesini, çocuklarının gözü önünde silahla vurdu!

Adana'da boşanmak isteyen polis memuru eniştesini konuşma bahanesiyle kandıran Ramazan U., çocuklarının gözü önünde polis eniştesini ayağından vurdu. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, dün saat 13.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, eşiyle boşanma aşamasında olan Osmaniye’de görevli polis memuru Ramazan Y., kayınbiraderi Ramazan U. ile konuşmak için Adana’ya geldi.

Ramazan U. yanına iki çocuğunu da alarak otomobiliyle Alganlar Apartmanın önüne geldi. Ramazan U. otomobilin içinde, eniştesi polis memuru Ramazan Y. de dışarıda bir süre konuştular.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE ENİŞTESİNİ BACAĞINDAN VURDU

Daha sonra tartışma büyüyünce iki çocuğunu otomobilden uzaklaştıran kayınbirader Ramazan U.  hem çocukların ve vatandaşların gözü önünde polis memuru eniştesini bacağından vurdu. Saldırıdan sonra koşarak yanına gelen çocuklarını da alan zanlı, otomobiline binip olay yerinden ayrıldı. Yaralı polis memurunun yardımına ise çevredeki vatandaşlar koştu.

Boşanmak isteyen polis eniştesini, çocuklarının gözü önünde silahla vurdu!

KAÇAN ŞÜPHELİ ARANIYOR

Bu anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı polis memuru, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Boşanmak isteyen polis eniştesini, çocuklarının gözü önünde silahla vurdu! - Resim : 2

Boşanmak isteyen polis eniştesini, çocuklarının gözü önünde silahla vurdu! ile ilgili etiketler polis Adana Çocuk silah enişte kayın biradr

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.