Boşanma tebligatı yıktı! Kalbine ateş ederek intihar etti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, ayrı yaşadığı eşinden boşanma davası için tebligat geldiğini gören Rüstem A. isimli 58 yaşındaki kişi kalbine dayadığı tabancayı ateşledi. Kanlar içine kalan adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Aydın'ın ilçesi Nazilli'de bulunan Esenköy Mahallesi'nde, Rüstem A., bir süre önce tartıştığı eşi Gülhanım A. (57) ile ayrı yaşamaya başladı. Eşi ile ayrı yaşayan Gülhanım A., Rüstem A.'ya boşanma davası açtı.

İki çocuk babası Rüstem A., mahkeme tebligatını görünce, kalbine dayadığı tabancayı ateşledi. Adamın intihar ettiğini gören yakını, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Boşanma tebligatı yıktı! Kalbine ateş ederek intihar etti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Rüstem A.'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Rüstem A.'nın cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Boşanma tebligatı yıktı! Kalbine ateş ederek intihar etti ile ilgili etiketler Nazilli İntihar boşanma tebligatı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.