Mert Aydın ile boşanmaya hazırlanan Merve Boluğur'dan ilk açıklama

2 Ekim'de hayatını birleştiren oyuncu Merve Boluğur ile DJ Mert Aydın'ın evliliği çok kısa sürdü. Yaşadıkları krizi aşamayan çift boşanmaya karar verdi. Konu ile ilgili ilk açıklama Merve Boluğur'dan gelirken, çiftin boşanma davasının duruşma tarihi de belli oldu.

İlk evliliğini şarkıcı Murat Dalkılıç'la yapan 35 yaşındaki oyuncu Merve Boluğur, ikinci evliliğini ise 2 Ekim'de DJ Mert Aydın'la yapmıştı. Mert Aydın ile aşk yaşamaya başladıktan sonra çok kısa süre içinde evlilik kararı alan Merve Boluğur, Fuat Paşa Yalısı'nda dillere destan bir düğünle evlenmişti. İkilinin ilişki yaşamaya başladıktan hemen sonra nikah masasına oturması ise Merve Boluğur'un hamile olduğu iddiasını beraberinde getirmişti.

Henüz günler önce evlenen ve mutluluklarıyla göz kamaştıran çiftten kötü haber geldi. İkilinin evliliğinde kriz çıktı. Her yerde el ele göz göze olan çift, 44 günde boşanma kararı aldı. Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın neden boşanacağı merak konusu olurken ilk açıklama güzel oyuncudan geldi.

BOŞANMA HABERLERİNİN ARDINDAN MERVE BOLUĞUR'DAN AÇIKLAMA

Boşanacakları ortaya çıkan Merve Boluğur konu ile ilgili sessizliğini bozdu. Instagram hesabından "Olmadı teşekkürler. Hayat bu. Mert'e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler" paylaşımını yaptı.

Merve Boluğur ile Mert Aydın boşanıyor

DAVA YARIN GÖRÜLECEK

Öte yandan, Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın boşanma davasında duruşma günü de belli oldu. Eşiyle yaşadığı evden taşınıp babasının evine yerleşen Merve Boluğur ile Mert Aydın'ın boşanma davasının cuma günü görüleceği öğrenildi.

EŞİNİN SOYADINI SİLDİ

Harekete geçen ilk taraf Mert Aydın oldu. Mert Aydın, 44 gün önce evlendiği Merve Boluğur'a boşanma davası açtı. Boluğur'un sosyal medya hesabından 'Aydın' soyadını kaldırması da dikkat çekti. Boluğur, kararın ardından Instagram hesabından eşiyle olan fotoğraflarını da kaldırdı.

Mert Aydın ile boşanmaya hazırlanan Merve Boluğur'dan ilk açıklama ile ilgili etiketler Merve Boluğur Mert Aydın boşanma dava mahkeme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.