Boşanma ile birlikte Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın iş ortaklığı da son bulacak

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında evlenen şarkıcı Zeynep Bastık ile reklamcı eşi Tolga Akış sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamayla boşanacaklarını duyurmuşlardı. İKilinin boşanma kararı almasıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Konuşulanlara göre; Zeynep Bastık, aynı zamanda menajeri de olan Tolga Akış ile iş ortaklığını da sonlandıracak. İşte detaylar...

3 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz yıl Temmuz ayında nikah masasına taşıyan pop şakıcısı Zeynep Bastık ile reklamcı Tolga Akış boşanacaklarını duyurdu. Evliliklerini sonlandırma kararı alan ikili kötü haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları ilginç açıklamayla duyurdular.


Boşanma ile ilgili Zeynep Bastık, ''Çıkan boşanma haberleri ile ilgili; Tolga benim için sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararını alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyorunuz ki, 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz yüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz... Ve birbirimizi çok seviyoruz.'' ifadelerini kullanırken, Tolga Akış işe şunları söyledi: ''Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet. Ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum.''

Boşanma ile birlikte Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın iş ortaklığı da son bulacak

YASAK AŞK İDDİASI

İkilinin sosyal medya hesabından ayrı ayrı yaptığı boşanma açıklamasının ardından dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Kimileri boşanmanın nedenini Tolga Akış'ın şok edici bir popçuyla yaşadığı yasak aşka bağlarken kimilerine göre ise krizin nedeni 'tamamen duygusal'dı.

 
Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Youtube, konserler ve reklamlar derken hatırı sayılır bir servet kazanan Zeynep Bastık ile aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış, paranın büyük kısmını kendisine alıyordu.

REKLAMDAN ALDIĞI 2 MİLYON TL ÇİFİTİN SON KAZANCI OLACAK

Yeni iddialara göre ünlü popçu, boşanmak üzere olduğu Tolga Akış'la yeni bir anlaşma yapıp kazancın çok büyük kısmının kendi cebine girmesini sağlayacak. Zeynep Bastık, son olarak bir GSM firmasının reklamından aldığı 2 milyon TL'den Akış'a payını verecek. ünlü popçunun, bir GSM markasının reklamlarından aldığı 2 milyon TL ünlü çiftin son ortak kazancı olacak. Artık Bastık, yaptığı konser ve reklam anlaşmalarından şimdi menajeri olan Akış’a pay vermeyecek.

 

Boşanma ile birlikte Zeynep Bastık ile Tolga Akış'ın iş ortaklığı da son bulacak ile ilgili etiketler Zeynep Bastık boşanma Tolga Akış
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.