Boşanma aşamasındaki eşinin kardeşleri tarafından defalarca bıçaklandı

Malatya’da bir kişi, boşanma aşamasında olan eşinin kardeşleri ile cadde üzerinde karşılaştı. Çıkan tartışma sonucunda defalarca bıçaklanan adam yaralandı. Kanlı olayın meydana geldiği iş yerinde büyük panik yaşandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Malatya'da Atatürk Caddesi üzeri Eski Belediye hizmet binası karşısında, kaldırımda yürüyen C.B. (27) boşanma aşamasında olduğu eşinin kardeşleri B.D. (25) , M.D. (30) ile karşılaştı.

Karşılaşma sonrası taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşerek bir iş yerinde devam etti. Bu sırada C.B. aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

İki kardeşin kaçarak bölgeden uzaklaştığı olayda işyeri çalışanları büyük panik yaşarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sol karın boşluğunda yaralanan C.B. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Eniştelerini bıçakla yaralayan iki kardeşin olayda kullandıkları suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA

Boşanma aşamasındaki eşinin kardeşleri tarafından defalarca bıçaklandı ile ilgili etiketler Malatya kayınbiraderleri bıçakladı saldırı anı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.