Boşanma aşamasındaki eşini kaçırmıştı: O muhtardan yeni gelişme!

Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşi İ.K'yı silah zoruyla kaçıran Şerbetli köyünün kayıp muhtarı İ.M.K., olaydan 4 gün sonra polise giderek teslim oldu. Muhtar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çanakkale Çan'da boşanma aşamasındaki eşi İ.K'yı silah zoruyla kaçıran Şerbetli köyünün kayıp muhtarı İ.M.K., tutuklandı. Polise gidip teslim olan muhtarın darp, kasten yaralama, eşe karşı cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlamalarından tutuklandığı öğrenildi. Daha önce de muhtarın eşini "Yanımda zehirli bir şırınga var. Benimle geleceksin. Gelmezsen bu şırıngayı sana saplarım ve anında ölürsün" tehdidiyle kaçırdığı ortaya çıkmıştı.

5

 

EŞİNİ EVDE BIRAKTI

Şerbetli Köyü Muhtarı İlker Mustafa Kuloğlu ile boşanma aşamasındaki eşi İ.K., en son 8 Haziran günü saat 01.30 sıralarında Çan ilçe merkezindeki evlerinden çıkarken görüldü. Bir kişi araçla gelerek, muhtar ve eşini aldı, ardından da Şerbetli köyüne götürüp bıraktı. Eşi İ.K. ile birlikte köyün yakınındaki arazide saklanan muhtar İ.M.K, gece dron ve köpeklerin sesini duyunca jandarmanın etraflarını çevirdiğini düşünüp, yiyeceklerinin de tükenmesi üzerine Şerbetli köyündeki eve gitti. Eşini burada bırakan muhtar İ.M.K, evdeki av tüfeğini de alarak kaçtı. Jandarmanın çalışmasıyla İlknur Kuloğlu dün bulundu.

 

Boşanma aşamasındaki eşini kaçırmıştı: O muhtardan yeni gelişme! ile ilgili etiketler Çanakkale boşanma muhtar kaçırma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.