Boşanma aşamasındaki eş dehşet saçtı! Karısını yaraladı, kendisi intihar etti

Ankara’nın Mamak ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini silahla vuran şahıs intihar etti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Y.S.’nin hayatını kaybettiğini, eşi D.F.S.’nin ise yaralandığını tespit etti. Yaralı kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı

Ankara'nın Mamak ilçesi Misket Mahallesi’nde meydana gelen olayda, eşi D.F.S. ile boşanma aşamasında olan Y.S. arasında evlerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.S. tabanca ile eşi D.F.S.’yi vurdu. Ardından Y.S. aynı tabanca ile kafasına ateş etti. Silah sesini duyan mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Y.S.’nin hayatını kaybettiğini, eşi D.F.S.’nin ise yaralandığını tespit etti. Yaralı kadın sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Boşanma aşamasındaki eş dehşet saçtı! Karısını yaraladı, kendisi intihar etti

İDDİAYA GÖRE 2 EL ATEŞ ETMİŞ

Mahalle sakinlerinden İsmail Gülcan, “Eşini öldüren şahsı tanımıyorum. Benim kardeşim aynı binada oturuyor. Duyduğuma göre 2 el ateş edilmiş. Önceden de evlerine birkaç kez polis geldi” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Boşanma aşamasındaki eş dehşet saçtı! Karısını yaraladı, kendisi intihar etti ile ilgili etiketler Ankara Mamak Eşini silahla vurdu intihar etti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.