Boşanıyorlar: Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon TL tazminat ve 60 bin TL aylık nafaka istedi

Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı çifti 13 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Nagehan Alçı verdiği boşanma dilekçesinde 40 milyon TL tazminat ve aylık 60 bin TL nafaka istedi.

2010 yılında evlenen Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı çifti evliliklerini sonlandırma kararı aldı. İkiz kız çocukları olan çiftin mahkemeye verdikleri boşanma dilekçesindeki detaylar da ortaya çıktı.

Buna göre Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istiyor.

DAVACI NAGEHAN ALÇI OLDU

Boşanma davasını açan Nagehan Alçı, 2. Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Daha önce de sık sık ayrılacakları yönünde dedikodular çıkan çift, bu iddiaları yalanlamıştı. Psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü de öne süren Alçı, bu nedenle 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin verilmesini talep etti.

40 MİLYON TL TAZMİNAT + AYLIK 60 BİN TL NAFAKA

Nagehan Alçı, 40 milyon liralık tazminatın yanı sıra, ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı'dan tahsilini istedi. Davacı olan Alçı, kocasının kusurlu davranışları nedeniyle böyle bir karar aldığını dilekçede özellikle belirtti.

Boşanıyorlar: Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı'dan 40 milyon TL tazminat ve 60 bin TL aylık nafaka istedi ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Nagehan Alçı boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.