Borussia Dortmund'ta Ömer Toprak krizi!

Almanya Ligi’nin 28. haftasında sonucu merakla beklenen maçta deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak olan Borussia Dortmund'ta Ömer Toprak sıkıntısı yaşanıyor.

Sarı-siyahlı ekibin ligde oynadığı ve 1-0 kazandığı Hannover 96 maçına ilk 11’de çıkan deneyimli savunmacı, karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna devam edememiş ve yerini Sokratis’e bırakmıştı.

Ajansspor'un haberine göre, kas problemleri yaşayan Ömer Toprak’ın, Bayern Münih maçında oynamasının şüpheli olduğu açıklandı. Alman basınında yer alan haberlere göre; Ömer Toprak’ın yedeklere olabileceği ancak forma bulma şansının zor olduğu ifade edildi.

İKİ TAKIMDAKİ EKSİKLER…

Ayrıca Dortmund’da Durm, Zagadou, Kagawa, Rode ve hazır olmayan Yarmolenko da eksikler arasında yer alıyor. Bayern’de ise Neuer, Bernat, Coman, ve Vidal eksikler listesinde. Öte yandan karşılaşma öncesinde Bayern Münih 66 puanla zirvede, Dortmund ise 48 puanla 3.sırada bulunuyor.

Borussia Dortmund'ta Ömer Toprak krizi! ile ilgili etiketler Ömer Toprak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.