Borussia Dortmund bu sefer takıldı! Sevilla karşısında 3 puan alamadı

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında Borussia Dortmund sahasında Sevilla'yı ağırladı. Mücadele iki takımın da karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sona erdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. haftasında Borussia Dortmund ile Sevilla kozlarını paylaştı. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Endülüs temsilcisinin golü 18. dakikada Tanguy Nianzou kaydederken; Alman ekibinin golü ise 35'te Jude Bellingham'dan geldi.

ENDÜLÜS TEMSİLCİSİ ÜST TUR ŞANSINI ZORA SOKTU

Bu sonucun ardından Dortmund 7 puana yükseldi. Sevilla ise 2 puana ulaştı.

25 Ekim Salı günü oynanacak grubun 5. maçında Dortmund sahasında Manchester City'i konuk edecek. Sevilla ise Kopenhag'ı ağırlayacak.

Borussia Dortmund bu sefer takıldı! Sevilla karşısında 3 puan alamadı ile ilgili etiketler Borussia Dortmund Sevilla UEFA Şampiyonlar Ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.