Borussia Dortmund Atalanta Maç özeti

Borussia Dortmund Atalanta maçın özeti... UEFA Avrupa Ligi'nde Borussia Dortmund ile Atalanta karşı karşıya geldi. İlk yarıda Schürrle'nin bulduğu golle Alman ekibi 1-0'lık skorla soyunma odasına gitti. Futbol severler bu maçın geniş özetini ve gollerini arıyor. İkinci yarıda 10 dakika içinde İlicic'in attığı gollerle Atalanta 2-1 öne geçti. Hemen ardından Batshuayi durumu 2-2'ye getirdi. Son sözü yine Batshuayi söyledi ve maçı kazanan Dortmund oldu. Maçın özeti ve detaylar haberimizde...

Borussia Dortmund Atalanta maçın özeti ve golleri haber özette... UEFA Avrupa Ligi'nde Alman devi Borussia Dortmund ile İtalyan ekibi Atalanta karşı karşıya geldi. İlk yarıda Schürrle'nin bulduğu golle Alman ekibi 1-0'lık skorla soyunma odasına gitti önde girmeyi başardı. Futbol severler bu maçın geniş özetini ve gollerini arıyor. İkinci yarıda 10 dakika içinde İlicic'in attığı gollerle Atalanta 2-1 öne geçti. Hemen ardından Dortmund'un yeni transferi Batshuayi durumu 2-2'ye getirdi. Son sözü yine Batshuayi söyledi ve maçı kazanan Dortmund oldu Maçın özeti ve detaylar haberimizde...

DWGTazOXUAYnVtm

MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

76'Atalanta takımında oyuncu değişikliği; Alejandro Gomez oyundan çıkarken Robin Gosens oyuna giren isim.

76'Remo Freuler önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Remo Freuler tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

76'Atalanta takımından Josip Ilicic rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

75'Atalanta, Josip Ilicic ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

75'Julian Weigl ile Alejandro Gomez arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Julian Weigl. Yarı alanın ortalarından Atalanta takımı oyuna başlayacak.

74'Borussia Dortmund takımından Christian Pulisic rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

72'Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atalanta adına Remo Freuler kullanacak.

72'Orta saha çizgisine yakın bir noktada Remo Freuler, Julian Weigl tarafından faule maruz kalıyor.

71'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mario Götze ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

71'Mario Götze ile Borussia Dortmund takımı köşe vuruşu kullanacak.

70'Borussia Dortmund takımından Christian Pulisic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

69'Borussia Dortmund takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Sokratis Papastathopoulos.

69'Andrea Masiello ile Sokratis Papastathopoulos arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Andrea Masiello.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Borussia Dortmund takımı oyuna başlayacak.

67'Borussia Dortmund takımından Gonzalo Castro sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

67'Gonzalo Castro ile Borussia Dortmund takımı köşe vuruşu kullanacak.

66'Borussia Dortmund takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mario Götze.

66'Jeremy Toljan, orta saha çizgisine yakın bir noktada Bryan Cristante tarafından faule maruz kalıyor.

65'Mario Götze, gol pasını veren isim.

65'GOOOLL!! Michy Batshuayi skora dengeyi getiriyor.

65'Atalanta takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Rafael Toloi geçiyor.

65'Borussia Dortmund takımında Jeremy Toljan faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Josip Ilicic.

64'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Christian Pulisic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

63'Atak yönüne göre sol taç çizgisine yakın bir yerde Alejandro Gomez topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

62'Borussia Dortmund takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Marco Reus çıkıyor ve yerine Mario Götze oyuna giriyor.

61'Josip Ilicic ile Atalanta takımı köşe vuruşu kullanacak.

58'Atalanta takımında Hans Hateboer, sarı kart görüyor.

58'Borussia Dortmund takımında Andre Schürrle hakem Daniel Stefanski tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

58'Borussia Dortmund takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ömer Toprak.

58'Taç çizgisine yakın bir yerde Andre Schürrle, Hans Hateboer tarafından faule maruz kalıyor.

57'Hakem ofsayt gerekçesiyle oyunu durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Andre Schürrle

56'Ceza sahası içinde topla buluşan Bryan Cristante, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Roman Bürki kurtarıyor.

56'GOOOLL!! Josip Ilicic Atalanta takımını öne geçiren golü atıyor.

55'Borussia Dortmund takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Roman Bürki geçiyor.

55'Jeremy Toljan, ceza sahası içinde sağ çaprazda Josip Ilicic tarafından faule maruz kalıyor.

53'Atalanta takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Mattia Caldara geçiyor.

53'Orta saha çizgisine yakın bir noktada Marten De Roon, Michy Batshuayi tarafından faule maruz kalıyor.

51'Leonardo Spinazzola, gol pasını veren isim.

51'GOOOLL!! Atalanta takımında golün adı Josip Ilicic.

49'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Bryan Cristante ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

47'Sağ çaprazdan Marten De Roon ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

46'Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45'Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45'Borussia Dortmund takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Julian Weigl geçiyor.

45'Hakem, Remo Freuler tarafından orta yuvarlağa yakın bir noktada topa elle müdahale edildiğini işaret ediyor.

45'Atalanta takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Bryan Cristante geçiyor.

45'Jeremy Toljan ile Josip Ilicic arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Jeremy Toljan. Yarı alanın ortalarından Atalanta takımı oyuna başlayacak.

45'Borussia Dortmund takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Roman Bürki.

45'Jeremy Toljan, ceza sahası içinde sağ çaprazda Josip Ilicic tarafından faule maruz kalıyor. Borussia Dortmund maça serbest vuruş ile başlayacak.

45'Atalanta takımında, ceza sahasının çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Rafael Toloi.

45'Ceza sahasının çaprazında Rafael Toloi, Marco Reus tarafından faule maruz kalıyor.

43'Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Josip Ilicic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

41'Bu dakikada Atalanta takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Josip Ilicic

41'Andre Schürrle, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Etrit Berisha kurtarıyor.

41'Borussia Dortmund takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Borussia Dortmund adına Gonzalo Castro kullanacak.

41'Gonzalo Castro, Bryan Cristante tarafından faulle durdurulduğu için Borussia Dortmund yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

38'Borussia Dortmund takımından Gonzalo Castro sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

38'Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Borussia Dortmund adına Ömer Toprak kullanacak.

38'Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Jeremy Toljan, Marten De Roon tarafından faulle durduruluyor.

37'Atalanta takımından Alejandro Gomez sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

37'Atalanta, Alejandro Gomez ile köşe vuruşu kullanıyor.

36'Atalanta takımından Alejandro Gomez rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

36'Atalanta takımından Josip Ilicic sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

36'Atalanta, Josip Ilicic ile köşe vuruşu kullanıyor.

36'Rakip ceza sahası önünden Bryan Cristante ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

36'Atalanta takımından Leonardo Spinazzola sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

34'Atalanta takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Andrea Masiello.

34'Borussia Dortmund takımında Lukasz Piszczek hakem Daniel Stefanski tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

34'Borussia Dortmund takımında Lukasz Piszczek faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Alejandro Gomez.

33'Atalanta takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Atalanta adına Andrea Masiello kullanacak.

33'Andrea Masiello, Gonzalo Castro tarafından faulle durdurulduğu için Atalanta yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

32'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Gonzalo Castro ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

32'Gonzalo Castro ile Borussia Dortmund takımı köşe vuruşu kullanacak.

31'Borussia Dortmund, Jeremy Toljan ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

31'Marten De Roon ile Jeremy Toljan arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Marten De Roon. Taç çizgisine yakın bir bölgede Borussia Dortmund takımı oyuna başlayacak.

30'Lukasz Piszczek, gol pasını veren isim.

30'GOOOLL!! Andre Schürrle Borussia Dortmund takımını öne geçiren golü atıyor.

30'Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Josip Ilicic ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

28'Andre Schürrle, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Etrit Berisha kurtarıyor.

27'Borussia Dortmund takımının yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Roman Bürki geçiyor.

26'Atalanta takımında Bryan Cristante, sarı kart görüyor.

26'Atalanta takımında Bryan Cristante faul yapıyor. Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Ömer Toprak.

25'Atalanta takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Etrit Berisha.

24'Borussia Dortmund takımında Julian Weigl hakem Daniel Stefanski tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

24'Borussia Dortmund takımında Julian Weigl faul yapıyor. Borussia Dortmund yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Alejandro Gomez.

24'Borussia Dortmund takımından Jeremy Toljan sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

22'Michy Batshuayi tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

22'Borussia Dortmund takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Lukasz Piszczek geçiyor.

21'Orta saha çizgisine yakın bir noktada Michy Batshuayi, Remo Freuler tarafından faule maruz kalıyor.

21'Alejandro Gomez rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

21'Atalanta, Alejandro Gomez ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

20'Bryan Cristante, Ömer Toprak tarafından faulle durdurulduğu için Atalanta yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

19'Alejandro Gomez rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

17'Borussia Dortmund takımından Marco Reus sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

17'Borussia Dortmund, Marco Reus ile köşe vuruşu kullanıyor.

17'Andre Schürrle rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

14'Borussia Dortmund takımının ceza sahasının çaprazından kazandığı serbest vuruş için topun başına Sokratis Papastathopoulos geçiyor.

14'Julian Weigl, Hans Hateboer tarafından faulle durduruluyor. Borussia Dortmund, ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.

13'Ceza sahası içinde topla buluşan Mattia Caldara, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

13'Josip Ilicic ile Atalanta takımı köşe vuruşu kullanacak.

12'Bu dakikada Atalanta takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Bryan Cristante

11'Rakip yarı alanın ortalarında Alejandro Gomez için ofsayt bayrağı kalkıyor.

9'Borussia Dortmund takımından Julian Weigl sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

9'Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Andre Schürrle ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

8'Borussia Dortmund takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Roman Bürki geçiyor.

8'Atalanta takımında Hans Hateboer faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Jeremy Toljan.

6'Marco Reus ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

4'Atalanta takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Leonardo Spinazzola.

4'Alejandro Gomez, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Sokratis Papastathopoulos tarafından faule maruz kalıyor.

3'Ceza saha içinde topla buluşan Michy Batshuayi için ofsayt bayrağı kalkıyor.

1'İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

Borussia Dortmund Atalanta Maç özeti ile ilgili etiketler Borussia Dortmund atalanta maçın özet geniş özet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.