Börü'nün Tolga'sı Can Nergis'i yıkan ölüm... Babası Emin Yalçın Nergis hayatını kaybetti

Bu zamana kadar birçok yapımda rol alan ve son olarak 2018 yılında yayınlanan Börü'de 'Tolga' karakterini canlandıran oyuncu Can Nergis büyük bir acı yaşadı. 36 yaşındaki oyuncu Can Nergis'in babası Emin Yalçın Nergis hayatını kaybetti. Ünlü oyuncu acı haberi sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Börü'de hayat verdiği Tolga karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve uzun zamandır ekranlarda yer almayan oyuncu Can Nergis baba acısıyla sarsıldı.

Nergis, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla babasının hayatını kaybettiğini duyurdu. Ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Güzel adamdın babam... 'Yeşil' lakaplı babam Emin Yalçın Nergis hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bugün Adana Asri Mezarlığı'na defnedilecektir. Helalliğini ve dualarınızı eksik etmeyin dostlar."

Börü'nün Tolga'sı Can Nergis'i yıkan ölüm... Babası Emin Yalçın Nergis hayatını kaybetti


Daha sonra ikinci bir paylaşımda bulunan ve babası için dua isteyen Nergis, ''Bugün Teşvikiye Camii'nden babam Emin Yalçın Nergis için sela verilecek. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Hakkınızı helal edin. Hakkı kalan varsa beni bulsun.'' ifadelerini kullandı.

 Börü'nün Tolga'sı Can Nergis'i yıkan ölüm... Babası Emin Yalçın Nergis hayatını kaybetti


CAN NERGİS'İN ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2011 – Her şeye Rağmen / Mehmet Öztürk

2012 – Dila Hanım / İhsan

2014 – Paşa Gönlüm / Fikret

2014 / 2015 – Maral: En Güzel Hikayem / Yiğit

2014/ 2015 – Arka Sokaklar / Onur Yalçın

2016 – Tatlı İntikam / Tolga

2016/2017 – Anne / Ali Arhan

2018 – Börü / Tolga Erlik

Börü'nün Tolga'sı Can Nergis'i yıkan ölüm... Babası Emin Yalçın Nergis hayatını kaybetti ile ilgili etiketler can nergis Emin Yalçın Nergis
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.