Börü 2039 şifresiz BluTV nasıl izlenir? Börü 2039 izleme yolları!

Börü 2039 1. sezon 1. bölüm BluTV’de yaralandı. Merakla beklenen serinin ilk sezonu için araştırmalar başladı. Dizinin yakın takipçileri ise Börü 2039 1. sezon nasıl izlenir sorusuna yanıt arandı. Peki, BluTV şifresiz nasıl izlenir?

İlk sezonunda Börü adı ile oldukça beğenilen dizinin yeni serisi Börü 2039, 28 Aralık Salı akşamında BluTV platformunda yayınlanan 1. sezon 1. bölümü ile ilgi gördü. Dizide Murat Akın ve Emir Benderlioğlu gibi pek çok başarılı ismin yer aldığı Börü 2039 şifresiz nasıl izlenir sorusu izleyenler tarafından yakından takip edildi.

Börü 2039 Şifresiz Hangi Kanalda?

Börü 2039, 2039 yılında dünyanın çivisinin çıktığı bir gelecekte Türkiye’ye odaklanıyor. Dizi dijital platform BluTV'de yayınlanıyor ve ittifakların, düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bir zamanda, dünya yeni bir savaşın eşiğindeyken bıçak sırtında başlıyor. Börü 2039 ayrıca insanların kontrolünden çıkmış tehlikeli teknolojilerin hüküm sürdüğü bu yeni dünyanın savaşlarını ve güvenlik güçlerine etkilerini ele alıyor.

Börü 2039 Şifresiz Nasıl İzlenir?

Börü 2039 dizisinin yeni sezonu 28 Aralık Salı akşamı yayınlandı. Alper Çağlar'ın yönetmenliğini üstlendiği Börü 2039 dizisi BluTV’den izlenebilecek. Börü 2039'u izlemek isteyen vatandaşların ayrıca Blu TV'ye abone olmaları gerekmektedir.

Börü 2039 şifresiz BluTV nasıl izlenir? Börü 2039 izleme yolları!

BluTV’nin kütüphanesinde 10.000 saatten fazla içerik yer alıyor. Normalde aylık 19,90 TL ödeyerek ulaşılabilen bütün bu yapımlara Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri boyunca hiçbir para vermeden erişebilirsiniz.

Kampanyaya katılmak için hâlihazırda hesabınızın olması gerekmiyor. Sadece isim ve e-posta bilgisi girerek ücretsiz erişim hakkına sahip olabiliyorsunuz. BluTV bu kapsamda geçerli olmak üzere özel bir kupon kodu yayınladı. İçerikleri ücretsiz izlemek isteyenlerin bu kodu kullanmaları gerektiğini belirtti.

Aşağıdaki adımları takip ederek BluTV ücretsiz erişim kampanyasına katılabilirsiniz.

Adım 1: BluTV anasayfasına girin ve üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayın.

Adım 2: Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girin. Ardından “Kayıt ol” butonuna basın.

Adım 3: Hiçbir şeye dokunmadan “Devam Et” düğmesine tıklayın. Sonraki aşamada, kupon kodu alanına blutvizliyorum yazın ve “Onayla”ya basarak aktif edin.

Börü 2039 şifresiz BluTV nasıl izlenir? Börü 2039 izleme yolları! ile ilgili etiketler BluTV BÖRÜ 2039
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.