Borsa'da ardı ardına Afrin rekorları kırılıyor!

TSK'nın Suriye’nin Afrin kentinde sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda alınan başarılı sonuçlar piyasaları da coşturdu. Borsa İstanbulda dün rekor yükseliş bugün daha da hızlandı. Bist 119 bin puanı geçerken, Doların, TL karşısında değer kaybı devam ediyor.

TSK'nın Suriye’nin Afrin kentinde yaptığı harekatta alınan sonuçların da etkisi ile Borsa İstanbul'da yükseliş bugün daha da hızlandı. Dolar, TL karşısında değer kaybediyor.

Güne yüzde 0.52 oranında yükselişle 117 bin 843 puandan başlayan BİST100 endeksi gün içinde tarihi rekorunu 119 bin 195 punla bir kez daha kırdı. TSİ 12.51 itibarıyla endeksi yüzde 0,59 artışla 119 bin 089 puan ile kritik seviyenin üzerinde seyretmeye devam ediyor.

Güne 3,7690'dan şalayan dolar/TL ise aynı dakikalarda günlük bazda yüzde 0,33 düşüşle 3,7555'ten işlem görüyor.

Borsa'da ardı ardına Afrin rekorları kırılıyor! ile ilgili etiketler BİST Borsa İstanbul Afrin zeytin dalı harekat dolar/tl
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.