Borcu, harca olana anında 10 bin TL veriliyor! İşte şartlar

Anında 10 bin TL ödeme almak için Garanti BBVA’nın başlattığı kampanyaya başvurmak yeterli oluyor. İşte Garanti BBVA’nın yeni kampanyasının şartları…

Yeni banka müşterisi olan kişilere sunulan kampanyaların sayısı her geçen gün artarken; bu kampanyalar kapsamında hayata geçirilen nakit destekleri, pek çok vatandaş açısından son derece işlevsel. Bu kapsamda yeni müşteri kampanyalarını yakından takip eden vatandaşlar için Garanti BBVA isimli bankadan da bir kampanya daha açıklandı. Garanti BBVA, yeni müşterilerine 10 bin TL nakit desteği sunacağını duyurdu.

Kredi kartları aracılığıyla yapılan alışverişler kapsamında müşterilerine çok sayıda avantajlar sunan Garanti BBVA, şimdi de yeni müşterilerini hedef aldı. Potansiyel müşterilerine ilişkin bir kampanyayı devreye sokmuş olan Garanti BBVA, kampanya kapsamında belirlenmiş olan şartları sağlayan vatandaşların 10 bin TL nakit avansı faizsiz bir şekilde kullanabileceğini bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın yeni kampanyasının şartları…

GARANTİ BBVA’DA 10 BİN TL’NİZ HAZIR

Borcu, harca olana anında 10 bin TL veriliyor! İşte şartlar

Yeni banka müşterilerine özel olarak bir kampanya düzenlemiş olan Garanti BBVA, kampanyaya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığında 10.000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans’tan 6 ay taksitle yararlanın!” ifadelerini kullandı. Bu kapsamda 28 Şubat’a kadar Garanti BBVA Mobil üzerinden banka müşterisi olan kişilerin kredi kartı başvurusu yapması ve bu başvuruya onay alması halinde Garanti BBVA, yeni müşterilerine 10 bin TL taksitli ve faizsiz nakit avans desteği sunacak.

GARANTİ BBVA’DA BAŞVURULAR KOLAY

Hem müşteri olmak hem de kredi kartı başvurusunda bulunmak için mobili işaret eden Garanti BBVA, başvuruları kolay hale getirdi. Bu kapsamda Garanti BBVA Mobil’den müşteri olduktan sonraki 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA internet şubesi veya BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusunda bulunulmasını şart koşan Garanti BBVA; ticari kredi kartları, ek kartlar ve sanal kartlar için yapılan başvuruların kampanyandan yararlanamayacağını bildirdi. Ek olarak Garanti BBVA, kredi kartı başvurusu onaylanmayan yeni banka müşterilerinin de kampanyadan yararlanamayacağının altını çizdi.

Borcu, harca olana anında 10 bin TL veriliyor! İşte şartlar ile ilgili etiketler Garanti BBVA borç kredi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.